Chonburi-moottoripyöräilijä kuoli traagisessa välikohtauksessa Sandy Roadilla

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya

Chonburi -

10-pyöräinen murskasi moottoripyöräilijän kuoliaaksi, kun hänen moottoripyöränsä luisui ja kaatui hiekkatielle Mueangin kaupunginosassa Chonburissa.

Onnettomuus tapahtui Bangkokiin saapuvalla ohitustiellä maanantaina 25. syyskuuta. Paikalle saavuttuaan pelastushenkilöstö näki 21-vuotiaan Surasak Setthajit -nimisen miehen ruumiin tiellä makaamassa vakavissa päävamoissa.

Vainaja vaikutti olevan ruokakuljettaja. Onnettomuuden silminnäkijä, Watchara Daengprakham, 32, kertoi paikalliselle medialle nähneensä uhrin ajavan moottoripyörää 10-pyöräisen kuljettajan kanssa. Kun hän saapui onnettomuuspaikalle, uhrin moottoripyörä liukastui paksulle hiekkakerrokselle ja putosi kuorma-auton takapyörän alle, mikä johti hänen murskaantumiseen kuoliaaksi.

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya

Kuorma-auton kuljettajan, 35-vuotiaan Anon Jaichamin mukaan hän kulki vasemmanpuoleisella kaistalla. Hän väitti nähneensä kuorma-autonsa rinnalla ajaneen uhrin äkillisesti väistyvän välttääkseen toista pyörää, jolloin uhrin moottoripyörä luisui hiekkakadulla. Mr. Anon yritti väistääkseen uhria, mutta ei kyennyt tekemään sitä ajoissa.

Ruumis lähetettiin paikalliseen sairaalaan odottamaan hautajaisjärjestelyjä. Poliisi tutkii CCTV-materiaalia selvittääkseen, kuka oli syyllinen.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!
Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.