Mies uskoo, että amuletti pelasti hänet Pattayan auto-onnettomuudesta

Pattaya -

Thaimaalainen mies väitti, että hänen buddhalaisen amulettinsa erityinen voima auttoi häntä ja hänen tyttöystäväänsä selviytymään auto-onnettomuudesta Pattayan lähellä vain muutamalla naarmulla. Ironista kyllä, hän myönsi nukahtaneensa rattiin.

Tämän artikkelin videoversio löytyy täältä.

Mr. Anant Tribat, 24-vuotias mies Sakon Nakhonin maakunnasta, ja hänen tuntematon tyttöystävänsä pelastettiin heidän mustasta Honda Civic -sedanistaan, joka oli ajautunut pois valtatieltä 331 ja pudonnut aluskasvitukseen tien varressa Huay Yain osa-alueella. , Banglamungin piiri, Chonburin maakunta.

Onnettomuus sattui sunnuntaina 10. syyskuuta kello 06. Pariskunta jäi loukkuun autoonsa ennen kuin pelastusryhmä tuli apuun. Kuljettaja Anant ei vahingoittunut onnettomuudesta, kun taas hänen tyttöystävänsä sai pieniä mustelmia kehoonsa.

Anantin lausunnon mukaan hän ja hänen tyttöystävänsä olivat matkalla Amnatcharoenista Khao Chi Chaniin. Riittämättömän levon vuoksi hän alkoi kuitenkin tuntea olonsa uneliaaksi.

Mr. Anant sanoi pysähtyneensä hetkeksi lepäämään ja jatkaneensa sitten ajamista ajatellen, että hän selviäisi. Lopulta hän alkoi tuntea olonsa yhä uneliaammaksi, kunnes hän nukahti rattiin.

Henkilökohtaisesti herra Anant uskoi, että hänen kotikaupunkinsa Sakon Nakhonin temppelistä peräisin olevan buddhalaisen amuletin pyhä voima, joka hänellä oli yllään, auttoi häntä ja hänen tyttöystäväänsä selviytymään onnettomuudesta periaatteessa vahingoittumattomina.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.