Pattaya Loma Run on the Beach houkuttelee yli 1,800 XNUMX juoksijaa

Pattaya -

Hyväntekeväisyysjärjestö Pattaya Loma Run on the Beach 2023 on onnistunut houkuttelemaan yli 1,800 04 juoksijaa eri puolilla maata. Tänään, 45. syyskuuta, kello 24 Pattayan apulaispormestari Krisana Boonsawad otti johdon avajaisseremonian ja palkintojenjaon puheenjohtajana kävelykierroksessa.

Häneen liittyi arvostettuja vieraita, kuten Songwut Charoenjit, Pattayan kaupunginvaltuuston apulaissihteeri, Praichit Jetaphai, Loma Run on the Beach -tapahtuman tekijänoikeuksien omistaja sekä Thaimaan Human Help Network Foundationin (HHN) edustajat. .

Vuotuinen tapahtuma on Pattayan kaupungin ja HHN-säätiön yhteistyö, ja se on yhdeksäs peräkkäinen vuosi Pattayan Jomtien Beachillä.

Tapahtumalla on kaksi tarkoitusta: edistää Pattayan käsitettä "urheilukaupunkina" ja rohkaista paikallista yhteisöä ja matkailijoita ylläpitämään hyvää terveyttä ja hyvinvointia. Se myös edistää yhteisön sitoutumista ja julkisen ja yksityisen sektorin kumppanuuksia tukemaan toimintaa suuremman hyvän puolesta.

Lisäksi Loma Run on the Beach osallistuu hyväntekeväisyyshankkeisiin thaimaalaisen yhteiskunnan lapsille, nuorille ja syrjäytyneille yksilöille. Tapahtumakulujen kattamisen jälkeen tuotto käytetään HHN-säätiön lastensuojeluohjelmien tukemiseen ja Pattayan sairaalan heikommassa asemassa olevien potilaiden auttamiseen tulevaisuudessa.

Krisana piti jälleen massiivisena menestyksenä, ja tämän vuoden tapahtuma houkutteli yli 1,800 XNUMX osallistujaa sekä Thaimaasta että eri puolilta maailmaa. Kilpailijat osallistuivat innokkaasti eri kilpailukategorioihin: puolimaratoniin, minimaratoniin ja hauskaan juoksuun. Paitsi, että tapahtuma on yhteisöllinen, se tuo elinvoimaa Pattayan matkailualalle ja vahvistaa paikallista taloutta.

Osallistujat pääsevät kilpailun tuloksiin seuraavan järjestelytoimikunnan antaman linkin kautta: Linkki kisan tuloksiin.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!
Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.