Khao Kheow Open Zoo Pattayan lähellä toivottaa toisen Baby White Rhinon tervetulleeksi

Sri Racha/Pattaya –

Khao Kheow Open Zoo Sri Rachassa, lähellä Pattayaa, toivotti tervetulleeksi toisen valkoisen sarvikuonon vauvan.

Eläintarhan johtaja Tewin Rattanawongsawat paljasti Pattaya Newsille perjantaina (22. syyskuuta)nd), että toinen sarvikuonon vauva "Top" syntyi 15. heinäkuutath tänä vuonna, mutta se on juuri kasvanut tarpeeksi näyttääkseen yleisölle. Top on uros, joka on syntynyt 8-vuotiaalle äidille "Zilla" ja 18-vuotiaalle isälle "Zoody". Vauva on hyvässä kunnossa ja vahva, ja eläinlääkärit tarkkailevat häntä tarkasti. Eläintarhassa on nyt kuusi valkoista sarvikuonoa.

Joka syyskuun 22nd joka vuosi vietetään Rhino-päivää. Sarvikuonot ovat villieläin, joka on vaarassa kuolla sukupuuttoon. Eläintarhassa järjestetään Rhino Day -toimintaa 22. syyskuuta alkaennd syyskuuhun 24th.

Valkoinen sarvikuono on elefanttien jälkeen toiseksi suurin maaeläin. Suurin valkoinen sarvikuono voi olla jopa viisi metriä leveä, kaksi metriä pitkä ja painaa 2,700 kiloa. Sen käyttöikä on jopa 55 vuotta. Valkoiset sarvikuonot ovat kotoisin Etelä-Afrikasta.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.