Pattaya-kuljettaja törmää voimapylvääseen ja yrittää paeta

Banglamung -

Poliisin mukaan Nongpruessa tänä aamuna mahdollisesti päihtynyt kuljettaja törmäsi sähköpylvääseen ja yritti sitten paeta.

Tarinan videoversio löytyy täältä.

Nongpruen poliisin kapteeni Surachai Chuaikoon sai ilmoituksen onnettomuudesta varhain torstaina aamulla (21. syyskuuta).st) Soi Phon Prapa Nimitissä 6. Pelastuslaitokset ja Pattaya News saapuivat paikalle ja havaitsivat, että vaurioitunut maastoauto oli törmännyt korkeajännitteiseen sähköpylvääseen.

Kuljettaja Woraphon Kerdphonngam, 43, löydettiin kuljettajan istuimelta ja hän vaikutti olevan päihtynyt. Toimittajista ja pelastusryhmistä huolimatta Woraphon yritti jatkuvasti käynnistää pahoin vaurioituneen auton ajaakseen pois. Pelastustyöntekijät pystyivät kuitenkin pysäyttämään hänet ja poistamaan hänet autosta ennen kuin soittivat poliisille. Hän ei loukkaantunut.

Mr. Woraphon vietiin Nongpruen poliisiasemalle veren alkoholitestiin. Lähistöllä olevista CCTV-videoista näkyy, että auto kiemurteli villisti liikennekaistojen välillä ennen kuin törmäsi sähköpylvääseen.

Nongpruen poliisi ei ole vielä tunnistanut, nostetaanko Woraphonia vastaan ​​syytteitä.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.