Pattaya isännöi Loma Run 2023 -tapahtumaa tänä viikonloppuna

KUVA: LOMA RUN On The Beach 2023

Pattaya -

Pattayan kaupungin on määrä isännöidä suosittua hyväntekeväisyystapahtumaa "Loma Run on The Beach" Jomtien Beachillä 24. syyskuuta.

Loma tarkoittaa thain kielellä delfiiniä, toteaa The Pattaya News, joka on myös Pattayan maskotti ja symboli.

Pattayan apulaiskaupunginjohtaja Kritsana Boonsawat ilmoitti tapahtumasta 7. syyskuuta ja sanoi, että hyväntekeväisyysjuoksun kulujen jälkeinen tuotto menee Human Help Network Thailand -säätiölle ja sosiaalihankkeiden tukemiseen Pattayan sairaalan vähäosaisten potilaiden auttamiseksi.

Lisäksi tapahtuma toimii virikkeenä matkailulle kaupungin Jomtien Beachin maisemaparannusten mukaisesti, hän sanoi.

21 kilometrin puolimaratonilla Loma Run lähtee 5. syyskuuta klo 24 Dongtan Beachin poliisiasemalta Jomtien Beachin varrella.

Juoksu on jaettu kolmeen matkaan: 21 kilometriä, 10 kilometriä ja 5 kilometriä. Tällä hetkellä kaikille matkoille on ilmoittautunut yli 1,700 XNUMX osallistujaa, vaikka rekisteröinti on valitettavasti jo lähellä, apulaispormestari Kritsana sanoi.

Osallistujien tulee mennä noutamaan paitansa ja ruokalappunsa Jomtien Palm Beach -hotellissa lauantaina 23. syyskuuta klo 11-00. Lisätietoja saat osoitteesta: LOMA RUN On The Beach 2023.

Juoksu on ensisijaisesti Jomtien Beachin alueella, ja kilpailuaikana saattaa esiintyä liikenneviivästyksiä ja sulkemisia.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.