Valheellinen Chonburi-poliisi päätyi käsiraudoihin yrittäessään pelastaa ystävänsä väärennettyjen viranomaisten avulla

Chonburi -

Poliisin jäljittelijä Chonburin Mueangin alueella yritti käyttää väärennettyä auktoriteettiaan todelliseen poliisiin pelastaakseen ystävänsä, mutta epäonnistui surkeasti.

Outo tapaus tapahtui syyskuun 17. päivänä Sametin poliisiasemalla Mueangin alueella Chonburissa. Pol. Majuri Chingchai Paiboon oli töissä noin kello 1 ja valvoi epäiltyä Traikhun Mangkhangia, joka oli hiljattain pidätetty väitetystä rattijuopumuksesta.

Sitten, Pol. Majuri Chingchai kertoi, että noin kello 4 poliisin kenraaliluutnanttiasuun pukeutunut mies käveli asemalle ja esitti olevansa poliisi, joka tuli suoraan kansallisesta poliisivirastosta.

Mies vaati, että Pol. Majuri Chingchai päästää rattijuopumuksesta epäillyn Traikhunin, joka oli tällä hetkellä pidätettynä asemalla, välittömästi. Hän myös nuhteli upseeri Chingchaita ja totesi, että hän oli soittanut esimiehelleen sata kertaa vapauttaakseen epäillyn, kyseenalaistaen, miksi upseeri oli niin hidas tottelemaan käskyä. Tämä pakotti hänet itse käymään asemalla keskellä yötä, mies valitti vihaisesti.

Kuitenkin Pol. Majuri Chingchai epäili miehen käyttäytymistä, joten hän suoritti hänelle henkilöllisyyden tarkistuksen eikä yllättäen löytänyt hänen nimeään poliisin identiteettijärjestelmästä.

Tämä paljastus sai Pol. Majuri Chingchai alkoi kuulustella miestä, ja lopulta jäljittelijä myönsi, ettei hän ollut poliisi, vaan pikemminkin vain siviili.

Huijari paljasti oikean nimensä Mr. Prasit Kornkasem, 59. Hän tunnusti ostaneensa poliisipuvun yleisestä poliisipukuliikkeestä ja hankkineensa tunnuksen verkkokaupasta.

Mr. Prasit myönsi lisäksi, että hän käytti univormua yrittäessään pelastaa ystävänsä, herra Traikhunin, toivoen käyttävänsä väärennettyjä valtuuksia kiertääkseen oikeusprosesseja. Kuitenkin Pol. Maj. Chingchai kertoi hänelle, että hänen toimintansa oli rikos ja että hänet pidätettäisiin syytettynä "poliisin virkapuvun tai koristeen laittomasta käytöstä tai tunnuksen tai arvomerkin luvattomasta käytöstä tavalla, jonka tarkoituksena on huijata muita uskoa, että hänellä on sellainen asema tai auktoriteetti."

Pol. Majuri Chingchai ryhtyi sitten pidättämään Prasitin.

Thaimaan lain mukaan kuka tahansa, joka koristaa itseään poliisipuvulla ilman lupaa, tuomitaan vankeuteen 3 kuukaudesta 5 vuoteen vuoden 2004 kansallisen poliisilain 108 artiklan mukaisesti.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!
Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.