Lunique Real Estate tekee yhteistyötä Banyan Tree Groupin kanssa julkistaakseen Skypark Lucean Jomtienin

Jomtien Pattaya-

Koe luksusta merenranta-asumista Skypark Lucean Jomtien Pattayassa.

Jomtienin sydämessä sijaitseva Skypark Lucean Jomtien Pattaya ottaa ylpeänä paikkansa Banyan Tree Groupin tunnettujen tuotemerkkien joukossa. Äskettäinen suuri julkaisutapahtuma pidettiin iltapäivällä 19. syyskuuta 2023, ja sitä juhlivat Uradee Kunkiratiyut, Lunique Real Estate Company Limitedin toimitusjohtaja, ja Stuart David Reading, Banyan Tree Groupin kiinteistökehityksen toimitusjohtaja . Tapahtuman viehätysvoimaa lisäsi entisestään erikoisvieraan, kuuluisan näyttelijä "Boy" Pakorn Chatborirak, läsnäolo.

Vaikuttavalla, jopa miljardin bahtin investoinnilla hanke sai välittömiä varauksia ennen sen virallista julkaisua. Alkaen houkuttelevasta 1 miljoonasta bahtista ja luottaen siihen, että myynti päättyy vain 3.6 vuoden sisällä
Rouva Uradee kertoi, että projekti ilmentää laadukkaan perhe-ajan olemusta ja ilmaistaan ​​sen saumattomasti ylelliseksi merenranta-asuntoprojektiksi Pattayan sydämessä. Jokainen yksityiskohta on harkiten suunniteltu sulautumaan harmonisesti koskemattomaan luonnonympäristöön tarjoten vertaansa vailla olevan ja mukaansatempaavan rentoutumiskokemuksen.

Banyan Tree Groupin maailmanluokan johdolla tämä projekti asettaa uuden mittapuun luksusasumiseen. Skypark Lucean Jomtien Pattayan yksiköiden ylpeinä omistajina sinut toivotetaan automaattisesti tervetulleeksi The Sanctuary Clubiin, joka on portti ainutlaatuisten etujen ja huomattavien alennusten maailmaan Banyan Tree Groupin maailmanlaajuisesti tarjoamista palveluista.

Tämän yli 8 rain (noin 13,000 4.5 neliömetrin) prime-maa-alueen kattavan hankkeen vaikuttava kokonaisinvestointiarvo on 60 miljardia bahtia. Hanke koostuu kahdesta vaiheesta, A-vaiheesta, jossa on 31-kerroksinen rakennus, ja vaiheesta B, jossa on 899-kerroksinen rakennus, yhteensä 200 asuntoa. Nämä rakennukset sijaitsevat vain XNUMX metrin päässä Jomtien Beachiltä, ​​ja ne tarjoavat lukuisia mukavuuksia täydelliseen ja poikkeukselliseen asumiseen.

Jos olet kiinnostunut vierailemaan projektissa tai hankkimaan lisätietoja, voit varata ajan ja tiedustella 098-861-2727 tai tutustua projektin lisätietoihin verkkosivuilla www.skyparklucean.com.

Herra Stuart ilmaisi innostuneisuutensa ja totesi: "Olemme iloisia voidessamme allekirjoittaa tämän yhteistyön Lunique Real Estaten kanssa. Tämä on merkittävä askel kohti uutta vertailukohtaa Pattayan alueella asuville osakehuoneistoille. Keskeisellä paikalla, joka tukee kaikkia aktiviteetteja ja antaa asukkaille mahdollisuuden uppoutua Jomtien Beachin luonnonkauneuteen, Pattaya on edelleen portti talouskasvulle, ja kiinteistöjen kysyntä on vahvaa. Valtava kiinnostus ja vastaus, jonka olemme saaneet varausten avaamisen jälkeen ensimmäisessä vaiheessa, ovat todella ilahduttavia.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/