Thaimaan huippupoliisi vannoo saavansa takaisin yleisön luottamuksen Kamnan Nokin ampumisskandaalin jälkeen

Kansallinen – 18. syyskuuta 2023, Pol. Eversti Phakpoom Phisamai, yksi äskettäisen "Kamnan Nok" -tapauksen johtavista tutkintaryhmän jäsenistä, julkaisi sosiaalisessa mediassa järkyttävästä ja masentavasta tapauksesta, joka tapahtui kollegoille. Monia upseereita vaikutti yhteiskunnallinen kritiikki tapahtuman jälkeen tapahtuneesta.

Ensinnäkin lukijamme, jotka eivät ole täysin perehtyneet tähän tapaukseen, napauta tai napsauta tätä saadaksesi aikaisemman kattavuuden.

Tässä tapauksessa traaginen tapaus sai yhden hyvän upseerin surmansa, jotkut haavoittuivat ja jotkut olivat epäiltyjä. Hän uskoi, ettei kukaan upseeri olisi odottanut, että illallisjuhla muuttuisi yhtäkkiä murhapaikaksi.

Illallisjuhlissa monet lainvalvontaviranomaiset suhtautuivat ristiriitaisesti ennennäkemättömään ampumiseen. Poliisijoukon väitettiin auttavan epäiltyä pakenemaan rikospaikalta, sabotoinut todisteita ja
laiminlyönyt haavoittuneita. Tällaisia ​​toimia pidettiin Pol. Eversti Phakpoom Phisamai kutsui Thaimaan poliisin arvostettuja tehtäviä. Niiden, jotka ovat laiminlyöneet velvollisuutensa, on ilmoitettava tosiasiat ja syyt siihen. Haavoittuneita auttaneita ja tehtävänsä suorittaneita poliiseja tulee kuitenkin kiittää vastuullisuudesta
tehtäviensä vuoksi.

Pol. Eversti Phakpoom väitti aina, että "Syyllisten rankaisemiseksi heitä vastaan ​​tulisi käyttää vastustamattomia todisteita ja syyttömyyden todistamiseksi myös oikeutta."

Tutkinnan tulee olla avointa ja rehellistä sitä hoitaville ammattilaisille, eversti Phakphoom lisäsi. Hän painotti sitä
avoimuus on tässä tapauksessa avainasemassa paitsi kuolleen upseerin kannalta myös kansalaisten uskon palauttamiseksi lähes 200,000 XNUMX poliisiin ympäri maata.

Viime aikoina on puhuttu myös Thaimaan poliisiuudistuksesta ympäri Thaimaata Kamnan Nokin tapauksen vuoksi, kuten käsittelimme tässä artikkelissa.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/