57-vuotias nainen kuoli törmäyksessä tila-auton kanssa Pattayalla

Pattaya -

Thaimaalainen nainen kuoli traagisesti, kun hänen moottoripyöränsä törmäsi tila-autoon risteyksessä Pattayalla maanantaiaamuna 18. syyskuuta.

Onnettomuudesta ilmoitettiin Pattayan poliisille kello 6, jolloin poliisit, pelastustyöntekijät ja The Pattaya News ryntäsivät paikalle Wat Bun Kanjanaramin lähelle, Nongpruen osapiirissä, Banglamungin alueella, Chonburin maakunnassa.

Sieltä viranomaiset löysivät kuolleen uhrin kuljettaman punaisen Honda Wave 110 -moottoripyörän ja Toyota-tila-auton. Edellinen vaurioitui merkittävästi, kun taas jälkimmäisen puskuri vaurioitui.

Uhri, rouva Sam-ang Khamthawee, makasi kuolleena keskikaistalla. 57-vuotias mies oli menehtynyt vakaviin vammoihin ennen pelastusryhmän saapumista.

Pattaya News haastatteli tila-auton kuljettajaa, 45-vuotiasta Mr. Apinant Srisompotia. Hän kertoi saavansa elantonsa opiskelijoiden kuljettamisesta. Mies väitti ajavansa normaalisti ja kun hän oli saapumassa risteykseen, moottoripyörällään ollut uhri törmäsi yhtäkkiä autonsa eteen, aiheuttaen kuolemaan johtavan törmäyksen.

Tie oli rakenteilla. Törmäys syöksyi naisen ja hänen pyöränsä keskikaistalle. Törmäyksen jälkeen Apinant soitti välittömästi poliisille apua. Hän ei tuolloin kuljettanut opiskelijoita.

Pelastustyöntekijät kuljettivat ruumiin Banglamungin sairaalaan uskonnollisia rituaaleja varten. Pattayan poliisi ilmoitti tarkastavansa CCTV-materiaalia selvittääkseen tapauksen tarkan syyn.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.