HIV/AIDS-tartunnan saaneiden lasten tukeminen: tapoja osallistua Rayong-projektiin

LEHDISTÖTIEDOTE:

Ensinnäkin kiitos, että luit tämän artikkelin. Olen herra D. Paul Baird (The CSC Rayongin vapaaehtoinen vuodesta 2006) täällä Thaimaassa.

Tänään haluaisin pyytää apuanne HIV/aids-tartunnan saaneiden tai tartunnan saaneiden lasten tukemiseen. Vieraile englanninkielisillä verkkosivuillamme osoitteessa www.hiv-aids-kids-org. Jos sinulla on kysyttävää, älä epäröi ottaa minuun yhteyttä suoraan osoitteessa aidskids@hotmail.com. Jos olet Thaimaassa ja haluat vierailla meillä, ilmoita siitä minulle. Teen tarvittavat järjestelyt vierailullesi ja näytän sinulle keskuksemme.

Haluan korostaa, kuinka tärkeää on kuulla sponsorilta ja jakaa kokemuksiaan. Lue ja jaa tämä sponsorimme Daniel Schwartingin ääni: ”Tunnen, että olen todella vaikuttamassa sponsoroidulle lapselleni Chaemille tukemalla CSC Rayongin sponsorointiohjelmaa. Tämä mahdollistaa thaimaalaisen Rayongin Camillian Social Centerin upean työn jatkumisen myös tulevaisuudessa.

Jos olet Euroopassa tai Saksassa ja haluat maksaa suoran maksun projektista Rayongissa, Thaimaassa, voit tehdä sen seuraavan kanavan kautta:

Thaimaan St. Camillus Foundationille:

  • Pankki: Bank of Ayudhya
  • Haara: Map-Ta-Phut Branch, Rayong
  • Tilinumero: 229-1-29336-3 (AYUDTHBK)

Edellinen on lehdistötiedote. Lausumat ovat täysin kirjoittajan ja Rayongin Camillianin sosiaalikeskuksen lausuntoja. Pattaya News ei ota vastaan ​​lahjoituksia organisaatioiden puolesta ja kannustaa kiinnostuneita lukijoita ottamaan heihin suoraan yhteyttä.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.