Pattaya Music on the Beach -tapahtuma lähestyy onnistunutta päätöstä

Pattaya -

Pattayan pormestari Poramase Ngampiches ilmoitti, että The Music on the Beach marssiyhtye ekstravaganza päättyi lauantaina onnistuneesti.

Syyskuun 16. päivänä klo 7 Pattayan kaupungin pormestari Mr. Poramase johti päättäjäistilaisuutta ja palkintojenjakoa Music on the Beach 00 -tapahtumassa, joka pidettiin 2023.-15. syyskuuta Pattaya Beachillä.

Pattaya City järjesti yhteistyössä Thaimaan matkailualan yhdistyksen kanssa Music on the Beach 2023 -tapahtuman edistääkseen Pattayan matkailua sekä lisätäkseen nuoren sukupolven taiteellisia kykyjä, erityisesti musiikin alalla, juurruttaen heihin hellä henki, kuri, rakkaus ja yhtenäisyys.

Tapahtuma kannusti myös lapsia käyttämään vapaa-aikaansa tuottavasti. Lisäksi tapahtuma tarjosi lahjakkaille musiikin nuorille mahdollisuuden kilpailla kansainvälisesti tunnettuja orkestereita vastaan.

Kilpailun viimeisenä päivänä "Band Theatre Battles" -kategorian voitti joukkue "Lampang Kalayanee". Kategoriassa "Band Talent Show Bands" voitti joukkue "Benjamarach Utitsat" Phetchaburin maakunnasta. Lopuksi "Street Parade" -kategoriassa voitti jälleen joukkue "Benjamarach Utitsat".

Poramase onnitteli palkittuja muusikoita ja niitä, jotka eivät saaneet, ja korosti, että he kaikki saivat ystävyyttä ja taitoa tuoda iloa ihmisille.

Lopuksi hän kuvaili tapahtumaa suureksi menestykseksi ja sanoi, että tunnelma oli täynnä jännitystä ja kiihkoa, kun kaikuva musiikki kaikui kaikkialla kaduilla ja Central Pattaya Beachillä.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Tips@ThePattayanews.com

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.