Peturday: Elevating Pet Care Pratumnakissa, Pattayassa

PATTAYA, PRATUMNAK_ – Uusi yritys, 'Peturday', on avannut ovensa Pattayan Pratumnakin sydämessä, ja se lupaa korkealaatuisen lemmikkieläinruoan ja -tarvikkeiden lisäksi myös lemmikkiharrastajien paratiisi.

Brändin takana on intohimoinen lemmikkiystävä, joka on kutonut rakkauttaan eläimiin koko elämänsä ajan. Hänen matkansa lemmikkieläinten kanssa on todella sydäntä lämmittävä, koirien kanssa kasvamisen iloisista päivistä hänen kolmen rakkaan kissansa nykyiseen kumppanuuteen. Juuri tämä sisäinen rakkaus ja ymmärrys lemmikkejä kohtaan on ilmeistä "Peturday":n jokaisessa osassa.

Vähittäismyyntikokemuksen lisäksi "Peturday" haluaa olla enemmän. Omistaja näkee sen eloisaksi yhteisökeskukseksi, jossa lemmikkieläinten ystävät voivat kokoontua, jakaa tarinoita ja osallistua erilaisiin lemmikkien sosiaalisiin tapahtumiin. Tällaiset tapahtumat eivät ainoastaan ​​edistä lemmikkien terveellistä sosiaalisuutta, vaan auttavat myös luomaan tukevien lemmikkivanhempien verkoston.

Hyllyillä olevat tuotteet heijastavat kaupan sitoutumista laatuun. Jokainen lemmikkieläinten ruokamerkki on huolellisesti tutkittu ja valittu sen varmistamiseksi, että se täyttää korkeimmat ravitsemus- ja turvallisuusstandardit. Loppujen lopuksi lemmikit eivät ole vain eläimiä; he ovat perhettä. Ja "Peturdayssa" perhe ansaitsee parasta.

Pattayan Pratumnakissa ja sen ympäristössä asuville "Peturday" ei ole vain kauppa – se on liikettä. Liike parantaa lemmikkien ja niitä rakastavien ihmisten elämää.

**Tietoja Peturdaysta**:

Sijaitsee
337, 10 Phra Tamnak, Bang Lamung District, Chon Buri 20150 Peturday tarjoaa huippuluokan lemmikkieläinten ruokaa, tarvikkeita ja joukon sosiaalisia tapahtumia, joiden tarkoituksena on edistää läheistä lemmikkieläinten yhteisöä.

Lisätietoja saat myymälästä kokemaan sen omakohtaisesti tai katso ne Facebookista täältä.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/