Kiinalainen mies pidätettiin sen jälkeen, kun nainen oli pidätetty lunnaista Bangkokissa, pidätettiin auto-onnettomuuden vuoksi

Bangkok -

Kiinalainen mies pidätettiin sen jälkeen, kun hän oli pidättänyt kiinalaisen naisen lunnaita vastaan. Epäilty pidätettiin sen jälkeen, kun hän joutui auto-onnettomuuteen ja uhri yritti paeta Thaimaan poliisin saapuessa tekemään rutiinionnettomuusilmoituksen.

Torstaina (14. syyskuuta) Thaimaan pikatien poliisi Bangkokissa kertoi TPN-medialle pidättäneensä Jao U Linin, 36, Kiinan kansalaisen. He auttoivat myös kiinalaista naista, jonka nimeä salattiin hänen yksityisyytensä vuoksi ja joka löydettiin sidottuna käsistään ja jaloistaan ​​köydellä vaurioituneen auton sisällä Phra Ram 9 -moottoritiellä.

Todistaja, joka tunnistettiin vain Mr. Sompongiksi, 33, kertoi Expresswayn poliisille, että Linin kuljettama auto ajoi hänen ajoneuvoonsa takaapäin ollessaan ruuhkassa. Lin sanoi haluavansa maksaa Sompongin vahingot välittömästi käteisellä. Sompong kuitenkin käski hra Liniä odottamaan, että hänen autovakuutusasiamies vastaa puheluun ja poliisin ilmoitukseen. Tässä vaiheessa Lin tuli näkyvästi hermostuneeksi Sompongin mukaan.

Pikatiepoliisi kutsuttiin ja naispuolinen kiinalainen nainen hyppäsi ulos herra Linin autosta huutaen apua. Lin pidätettiin välittömästi.

Metropolitanin poliisin apulaiskomentaja kenraalimajuri Nopsin Poonsawat kertoi TPN-medialle, että kiinalainen uhri, 27, oli kertonut poliisille, että hän oli keskustellut Linin kanssa verkossa sosiaalisella verkkosivustolla kymmenen päivää, ennen kuin hän lopulta suostui tapaamaan Bangkokin ravintolassa. . Hän väittää saaneensa huumeita illallisella ja heräsi seuraavana aamuna alasti hotellissa, jossa herra Lin yöpyi.

Mr. Lin kertoi hänelle, että hän vei hänet väkisin Pattayaan vierailulle, ja hän kieltäytyi yrittäessään lähteä. Tässä vaiheessa hän sitoi hänet köydellä hänen käsistään ja jaloistaan ​​ennen kuin pyysi häneltä miljoonan bahtin lunnaita hänen vapauttamiseksi. Kiinalainen nainen pyysi ystäväänsä siirtämään rahaa pankkitililleen, ja herra Lin vei hänet hakemaan rahat pankkiautomaatista ennen kolarin sattumista.

Lin vietiin paikalliselle poliisiasemalle, jossa hän sai ainakin yhden syytteen muiden pidätyksestä ja seksuaalisesta väkivallasta. Hän ei antanut välitöntä lausuntoa eikä puhunut Thaimaan medialle.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The TPN National Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja on työskennellyt The Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.