Ota kiinni kuljettajasta, joka loukkaantui vakavasti tila-auton kuljettajan ampumisen jälkeen Samuin lentokentällä

Samui, Surat Thani -

Grabin kuljettaja on saanut vakavia vammoja luotihaavoista saatuaan tila-auton kuljettajan ampumaan hänet Samuin kansainvälisellä lentokentällä.

Bophutin poliisi kertoi The Phuket Expressille, että heille ilmoitettiin tapauksesta keskiviikkona (13. syyskuuta)th) taksipysäköintialueella.

Silminnäkijät kertoivat poliisille, että loukkaantunut mies, joka oli jo viety sairaalaan, tunnistettiin vain Mr. Boyksi, 30. Paikalta löydettiin kolme luotipatruunaa. Epäilty, joka oli alun perin tunnistettu vain Pao, 50, pakeni paikalta.

Silminnäkijät kertoivat Bophutin poliisille, että herra Pao on tila-auton taksinkuljettaja ja oli sekaantunut sanalliseen kiistaan ​​Mr. Boyn kanssa, joka on Grabin mobiilisovelluksen kuljettaja. Pao oli pyytänyt herra Poikaa noutamaan matkustajia lentokentän ulkopuolelta sen sijaan, että se olisi lentokentän sisällä. Väittely käytiin monien todistajien edessä vilkkaalla lentokentällä.

Pojan väitettiin raivostuneen Paon "pyynnöstä", menettäen malttinsa ja hyökkäsin Paon kimppuun kädellä. Pao raivostui ja otti aseen tila-autostaan ​​ja ampui herra poikaa, joka yritti paeta, mutta epäonnistui. Todistajien ja CCTV:n tallentama tapaus on selvästi tallentunut ja se jaettu sosiaalisessa mediassa, mikä sai tapauksen leviämään. TPN-media on päättänyt olla jakamatta materiaalia, koska se voi häiritä herkkiä katsojia.

Poliisi jahtaa parhaillaan herra Paoa lehdistön ajan. Mobiilisovellustaksinkuljettajien ja "perinteisten" taksinkuljettajien väliset välikohtaukset ovat kärjistyneet eri puolilla maata Covid-19:n päättymisen jälkeen, ja Thaimaan viranomaiset ovat kokeilleet monia erilaisia ​​taktiikoita ja käytäntöjä yrittääkseen rauhoittaa molempia osapuolia.

Aiheeseen liittyvässä tarinassa, mutta Phuketista:

Grab-taksiautot ovat nyt sallittu ensimmäisenä sovellustaksipalveluna Phuketin kansainväliselle lentokentälle tästä päivästä alkaen (1. syyskuuta)st).

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Phuket Expressissä, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.