Move Forward -ehdokas voittaa Rayongin välivaalit

KUVA: Thairath

LEHDISTÖTIEDOTE:

Äskettäin Rayongin vaalipiirissä 3 pidetyissä lisävaaleissa Move Forward -puolueen ehdokas Pongsathon Sonpechnarintr selvisi voitosta ja varmisti merkittävän johdon vastustajiinsa.

Puolueen johtaja Pita Limjaroenrat ilmoitti voitosta ja ilmaisi kiitoksensa äänestäjille heidän horjumattomasta tuestaan.

Epäviralliset tulokset olivat osoittaneet, että Pongsathon keräsi huomattavat 39,296 26,466 ääntä, mikä osoitti äänestäjien vahvaa mandaattia. Hänen lähin kilpailijansa, demokraattipuolueen Banyat Jetanachan, jäi jäljelle 881 XNUMX äänellä, kun taas Rang Ngarn Sang Chart -puolueen aliluutnantti Ruangchai Sombatphuthorn sai XNUMX ääntä.

Pita puhui voitosta paikallisessa kahvilassa Klaengin alueella, jossa hän ilmaisi aikomuksensa hyödyntää tätä poliittista vauhtia tulevissa seuraaviin parlamenttivaaleihin johtavissa lisävaaleissa.

Voiton julkistamisen jälkeen Pita sanoi palaavansa Bangkokiin valvomaan Move Forward -parlamentin jäseniä, kun he tarkastelevat voimakkaasti hallituksen politiikkaa tämän viikon parlamentin istunnoissa.

Edellinen on Thaimaan hallituksen PR-osaston lehdistötiedote.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.