Entinen vanki pidätettiin Sattahipissa useiden ravintolaryöstöjen jälkeen

Sattahip -

Syyskuun 13. päivänä sarjavaras pidätettiin useiden paikallisten ravintoloiden ryöstöstä Sattahipissa.

Epäilty Charlie Rodmuang, 55, Thaimaalainen, pidätettiin tänään Sattahipin alueella, Chonburin maakunnassa.

Poliisin mukaan Charlie oli sarjavaras, joka lähestyi alueen paikallisia ravintolanomistajia ja petti heitä väärennetyillä tilauksilla. Hän kohdensi yrityksiä, joissa omistajat olivat yksin ja teeskentelivät saavansa suuria ruokatilauksia.

Myöhemmin epäilty ajoi omistajat moottoripyörällä keskelle tietä, pyysi heitä odottamaan siellä ja väitti, että hän aikoi saada työnantajansa tapaamaan heitä. Sen sijaan hän kuitenkin ajoi takaisin ravintolaan, varasti rahat ja tavarat ja katosi sitten.

Tutkinnan mukaan herra Charlie oli tehnyt ainakin kolme ryöstöä aiemmin:

  • 3. heinäkuuta 2023 hän hyökkäsi Sattahipin Tao Than -yhteisössä sijaitsevaan hedelmäkauppaan ja varasti 10,000 XNUMX bahtia käteistä.
  • 20. heinäkuuta 2023 hän ryösti kookosmaitoliikkeen Sattahipissa ja otti 7,000 XNUMX bahtia käteistä ja yhden matkapuhelimen.
  • Syyskuun 3. päivänä 2023 hän iski uudelleen ja ryösti tällä kertaa Isan-ravintolan (koillinen), joka sijaitsee Sahachai Marketin takana osoitteessa Moo 5, Sattahip. Tapahtuman aikana hän varasti 7,900 XNUMX bahtia käteistä ja yhden matkapuhelimen.

Tarkasteltaessa hänen rikosrekisteriään todettiin, että Charlie oli aiemmin suorittanut viiden vuoden vankeusrangaistuksen ennen kuin hänet vapautettiin ja teki nämä rikokset uudelleen.

Hän myönsi käyttäneensä varastettuja varoja henkilökohtaisiin menoihin ja vapaa-ajan toimintaan, kunnes ne loppuivat. Poliisi on nostanut häntä vastaan ​​murron syytteen, ja lisätutkinta on kesken.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.