Thaimaan hallitus hyväksyi viisumivapauden kiinalaisille ja kazakstanilaisille turisteille samalla kun se alentaa öljyn ja sähkön hintoja

KUVA: Thairath

Kansallinen -

Thaimaan hallitus on tänään 13. syyskuuta virallisesti hyväksynyt viisumivapauden kiinalaisille turisteille ja kazakstanilaisille sekä pääministeri Srettha Thavisinin ilmoittaman sähkön ja öljyn hintojen alennuksen.

Viisumivapausohjelma tulee voimaan 25.-29 Sretthan mukaan.

Hän sanoi, että kazakstanilaisten matkailijoiden mukaan ottaminen ohjelmaan oli vastaus kasvavaan kiinnostukseen kazakstanilaisten keskuudessa, jotka halusivat matkustaa Thaimaahan paeta Kazakstanin ankaria talviolosuhteita. Intialaisia ​​ja venäläisiä turisteja ei ehdotuksista huolimatta otettu mukaan.

Hallitus on myös hyväksynyt thaimaalaisille sähkön ja öljyn hinnanalennukset, jolloin sähkön hinta laskee 4.1 bahtista 4.45 bahtiin yksikköä kohti ja dieselin hinnat alle 30 bahtiin litralta. Sähkön hinnanalennus astuu voimaan laskutusjaksolla syyskuussa ja öljyn hinnanalennus alkaa 20.

Hallitus on myös hyväksynyt seuraavat suunnitelmat:

  • Komitean perustaminen kuninkaallisen seremonian järjestämiseksi edesmenneen ja suuren kuninkaan Bhumibol Adulyadejin kunniaksi.
  • Maanviljelijöiden ja pienyritysten kolmen vuoden velan moratorion täytäntöönpano.
  • Ehdotus valtion virkamiesten maksuaikataulun muuttamisesta kuukausittain maksuun joka toinen viikko.
  • Opintokomitean perustaminen peruskirjan tarkistamista ja kansanäänestystä varten.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayanews.com

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.