PÄIVITYS: Murhatun Thaimaan valtatiepoliisin hautajaiset

Nakhon Pathom -

Perhe, sukulaiset ja kollegat Thaimaan poliisivoimista kokoontuivat eilen Wat Phra Si Mahathatiin Bangkokin Bang Khenin alueella pitämään edesmenneen valtatiepoliisin Polin hautajaisia. Maj. Sivakorn Saibua, jonka ampuja ampui kuoliaaksi, kun hän kieltäytyi noudattamasta kylän virkamiehen laitonta urakehityspyyntöä.

Ensin edellinen tarinamme:

Murhatun valtatiepoliisin komentaja Pol. Majuri Sivakorn Saibua on kuulemma ampunut itsensä yksityisasunnossa Pathum Thanin maakunnassa sen jälkeen, kun häntä syytettiin kutsuneesta nyt edesmenneelle Pol Maj Sivakornille osallistumaan epäillyn illallisjuhliin.

Nyt päivitykseemme:

Buddhalaiset hautajaiset pidettiin Pol. Maj. Sivakorn, alkaen klo 10 11. syyskuuta Wat Phra Si Mahathatissa.

Poliisin väitetään murhaavan Nakhon Pathomin maakunnan vaikutusvaltaisen osapiirin päällikön, Mr. Praveen Chanklain, oikea käsi, kun hän kieltäytyi nopeuttamasta Praveenin suhteita ylempään asemaan divisioonassa sen sijaan, että olisi noudattanut asianmukaisia ​​ylennysmenettelyjä.

Hautajaisten puheenjohtajana toimi Pol. Kenraali Torsak Sukwimon, Thaimaan kuninkaallisen poliisin apulaispoliisipäällikkö.

Pol. Kenraalimajuri Jaroonkiat Pankaew, valtatiepoliisiosaston komentaja, kertoi toimittajille, että Pol. Majuri Sivakornin kuolema tuntui syvästi poliisivoimissa. Jokainen upseeri suree menetystään ja työskentelee väsymättä varmistaakseen oikeuden toteutumisen.

Hän varmisti, että poliisit olivat paikalla rikospaikalla, jossa Pol. Maj. Sivakorn ammuttiin kuolemaan, ja Pol. Apulaispoliisin päällikkö kenraali Surachet Hakparn työskentelee tutkinnan parissa.

Pol. Kenraalimajuri Jaroonkiat käsitteli myös huolenaiheita Facebook-sivusta, joka julisti murtautuneen vankilaan ja vapauttavansa Praveenin, alias Kamnan Nokin, sanoen, että asiaankuuluvat upseerit tutkivat sivua. Siitä huolimatta hän suhtautui epäilevästi sen uskottavuuteen ja vihjasi, että se olisi saatettu luoda yksinomaan huomionhakutarkoituksiin.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!
Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.