Nuori vaimo sai surmansa lava-auton yli Chonburin auto-onnettomuudessa

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya

Chonburi -

Aviomiehensä moottoripyörässä matkustajana ajanut 27-vuotias nainen menetti traagisesti henkensä, kun ohi ajanut lava-auto ajoi hänen päälleen, kun hänen miehensä törmäsi toiseen ajoneuvoon.

Silminnäkijä Kittipong Konwai, 32, mukaan aviomies, joka oli ruoanjakelukuljettaja, katsoi todennäköisesti puhelimeensa GPS:ää, ennen kuin hän ajoi valkoisen Mitsubishi Triton -lava-auton perään Sukhumvit Roadilla, Mueangin alueella, Chonburin maakunnassa.

Traaginen onnettomuus, johon osallistui kolme ajoneuvoa, tapahtui tiistaiaamuna 12. syyskuuta. Pelastustyöntekijät ja Chonburin sairaalan lääkintäryhmä ryntäsivät onnettomuuspaikalle löytääkseen 25-vuotiaan herra Chanchai Ternthaon makaamassa tiellä vakavissa päänhaavoissa ja hänen vaimonsa, 27-vuotiaan rouva Suphansan Ternthaon makaamassa kuolleena pronssin alla. -harmaa Toyota Vigo lava-auto.

Pariskunnan oranssinvalkoinen Honda Zoomer X -moottoripyörä löydettiin pudonneena heidän läheisyydestään. Lähistöltä löydettiin myös valkoinen Mitsubishi Triton -lava-auto, jonka takaosa oli vaurioitunut.

Silminnäkijä Kittipong kertoi nähneensä Chanchain törmäävän Mitsubishi Tritonin takaosaan, jolloin hänen vaimonsa putosi pyörästä tielle, jossa toinen ohi kulkeva kuorma-auto ajautui traagisesti hänen päälleen.

Aviomies näytti keskittyvän puhelimeensa, luultavasti tarkastaen GPS:ää, koska hän oli ruoanjakelukuljettaja, ennen törmäystä, Mr. Kittipong arveli.

Samaan aikaan 42-vuotias Somrutai Phattanaphaet, joka ajoi uhrin yli, kielsi olleen nopea ja sanoi, että hänen autonsa oli täynnä lapsia, koska hän oli matkalla Bang Saeniin.

Asianomaiset poliisit tarkastivat CCTV-kameroita ennen kuin päättivät ryhtyäkö oikeustoimiin.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.