Nuori vaimo sai surmansa lava-auton yli Chonburin auto-onnettomuudessa

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya

Chonburi -

Aviomiehensä moottoripyörässä matkustajana ajanut 27-vuotias nainen menetti traagisesti henkensä, kun ohi ajanut lava-auto ajoi hänen päälleen, kun hänen miehensä törmäsi toiseen ajoneuvoon.

Silminnäkijä Kittipong Konwai, 32, mukaan aviomies, joka oli ruoanjakelukuljettaja, katsoi todennäköisesti puhelimeensa GPS:ää, ennen kuin hän ajoi valkoisen Mitsubishi Triton -lava-auton perään Sukhumvit Roadilla, Mueangin alueella, Chonburin maakunnassa.

Traaginen onnettomuus, johon osallistui kolme ajoneuvoa, tapahtui tiistaiaamuna 12. syyskuuta. Pelastustyöntekijät ja Chonburin sairaalan lääkintäryhmä ryntäsivät onnettomuuspaikalle löytääkseen 25-vuotiaan herra Chanchai Ternthaon makaamassa tiellä vakavissa päänhaavoissa ja hänen vaimonsa, 27-vuotiaan rouva Suphansan Ternthaon makaamassa kuolleena pronssin alla. -harmaa Toyota Vigo lava-auto.

Pariskunnan oranssinvalkoinen Honda Zoomer X -moottoripyörä löydettiin pudonneena heidän läheisyydestään. Lähistöltä löydettiin myös valkoinen Mitsubishi Triton -lava-auto, jonka takaosa oli vaurioitunut.

Silminnäkijä Kittipong kertoi nähneensä Chanchain törmäävän Mitsubishi Tritonin takaosaan, jolloin hänen vaimonsa putosi pyörästä tielle, jossa toinen ohi kulkeva kuorma-auto ajautui traagisesti hänen päälleen.

Aviomies näytti keskittyvän puhelimeensa, luultavasti tarkastaen GPS:ää, koska hän oli ruoanjakelukuljettaja, ennen törmäystä, Mr. Kittipong arveli.

Samaan aikaan 42-vuotias Somrutai Phattanaphaet, joka ajoi uhrin yli, kielsi olleen nopea ja sanoi, että hänen autonsa oli täynnä lapsia, koska hän oli matkalla Bang Saeniin.

Asianomaiset poliisit tarkastivat CCTV-kameroita ennen kuin päättivät ryhtyäkö oikeustoimiin.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.