Pattayan poliisi pidätti etsintäkuulutetun japanilaisen turistin poliisiauton varastamisesta

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya

Pattaya -

Japanilainen turisti, jota etsittiin Japanissa yli 20 miljoonan jenin (4.8 miljoonan bahtin) arvoisesta petostapauksesta, pidätettiin Pattayassa tiistaina 12. syyskuuta poliisiauton varastamisen jälkeen Bangkokissa.

Turisti, Mr. Yuki Yagi, 35, joutui Pattayan poliisin nurkkaan vuokrahuoneeseen hotellin viidennessä kerroksessa Keski-Pattayan Banglamungin alueella, Chonburin maakunnassa. Poliisi ei tunnistanut hotellin nimeä.

Pol. Kenraalimajuri Thanit Thaiwatcharamat, maahanmuuttoviraston ylipäällikkö, kertoi paikalliselle medialle, että Yuki oli etsintäkuulutettu kotimaassaan hänen väitetyn osallisuutensa vuoksi kavallustapaukseen, jonka taloudelliset vahingot olivat yhteensä yli 20 miljoonaa jeniä tai noin. 4.8 miljoonaa bahtia.

Yhteistyön jälkeen Japanin suurlähetystön kanssa poliisi otti Yukin kiinni Bangkokissa 7. syyskuuta ja saattoi hänet Ratchadan rikostuomioistuimeen oikeuskäsittelyä varten. Saavuttuaan Suan Phlun maahanmuuttovirastoon poistuttuaan tuomioistuimesta mies kuitenkin suostutteli autoa ajaneen poliisin hakemaan hänelle pyörätuolin väittäen, että hänellä oli jalkakipuja eikä hän voinut kävellä.

Vakuuttunut poliisi poistui autosta. Juuri tällä hetkellä japanilainen mies hyppäsi ulos ajoneuvon takaa, istui ratin taakse ja ajoi pois. Hän törmäsi myös maahanmuuttoviraston portilla työskenteleviin poliiseihin, mikä johti heihin lieviin vammoihin, ja pakeni sitten Pattayaan. Tämä tapaus sattui noin kello 11 syyskuun 17. päivänä.

Lisätarkastuksessa havaittiin, että herra Yuki oli myös jäänyt viisuminsa ulkopuolelle ilmoittamattoman ajan. Hän on tällä hetkellä Pattayan poliisin pidätettynä, ja hänet luovutetaan myöhemmin maasta sen jälkeen, kun häntä syytetään Thaimaassa, jotka liittyvät hänen pakoonsa.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.