Giant Python aiheuttaa sähköpalon Pattayassa, Snake selviää

Pattaya -

3 metriä pitkä python liukastui sähköjohtoa pitkin ja aiheutti sähköpalon osoitteessa Soi Buakhao 15, Pattaya, syyskuun 11. päivän aamuna. Käärme selvisi tapauksesta pienillä palovammoilla ja vammoilla.

Sähkökatkos ilmoitettiin osoitteessa Soi Buakhao 15 Pattayalla tänään kello 5:n aikoihin, mitä seurasi tulipalo, joka syttyi kujan yläpuolella oleviin viestintäjohtoihin. Katkos kesti lähes kolme tuntia joissakin alueen toimipisteissä ja asunnoissa.

Sawang Boriboonin pelastustyöntekijät, palomiehet ja The Pattaya News -toimittajat ryntäsivät paikalle löytääkseen liekkejä voimakkaasti palavan sähköpylväässä, joka sijaitsee lähellä käynnissä olevaa rakennustyömaa Soi Buakhao 15:ssä. Viranomaisilla kesti noin 20 minuuttia liekkien hillitsemiseen.

Yllätykseksensä pelastusryhmä löysi palaneen sähköpylvään juurelta kiertyneen suuren, noin 15 kiloa painavan ja noin 3 metriä pitkän pythonin. Tarkastuksessa todettiin, että käärme oli saanut liekkien aiheuttamia palovammoja, minkä seurauksena osa sen suomuista irtosi.

Tapahtuman silminnäkijä, Kiattisak Trakultum, 23, kertoi The Pattaya Newsille, että hän näki käärmeen kiipeävän pylvään huipulle ja liukastuvan johtoa pitkin, mikä johti tuleen.

Python sai sähköiskun ja putosi sen jälkeen pylväästä ja syöksyi koko kujan tilapäiseen pimeyteen.

Sawang Boriboonin pelastustyöntekijät ilmoittivat hoitavansa pythonin vammat ennen kuin päästävät sen takaisin luontoon. On epäselvää, hidastaako tapaus loputtoman näköistä rakentamista alueella.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.