Pattaya Coffee Society -tapahtuma järjestetään Central Pattaya -ostoskeskuksessa

Pattaya -

Pattaya Coffee Society 2023 on tulossa kaupunkiin, ja se on kahvin ystävän unelma! Tämä jännittävä tapahtuma järjestetään Central Pattaya -ostoskeskuksen ensimmäisessä kerroksessa, jonne kahvin ystävät kaikkialta Thaimaasta kokoontuvat viettämään upeaa aikaa.

Yksi tapahtuman kohokohdista on "GBI Cup Battle", jossa voit kokeilla erilaisia ​​kahveja eri paahtimoilta, jolloin voit voittaa 200,000 XNUMX bahtin rahapalkinnon ja matkan kuuluisalle kahvitilalle Etiopiassa. Tämä on täydellinen tilaisuus löytää uusia makuja, vaihtaa tietoa ja keskustella muiden kahvin ystävien kanssa.

Syyskuun 25. ja 28. päivän välisenä aikana tapahtuma tarjoaa paljon jännittävää toimintaa. Jos et pidä kahvista, älä huoli. Voit myös tutustua käsitellyn suklaan maailmaan Craftmunityn "Chocolate Journey" -tapahtumassa.

Tallenna päivämäärä. Suuntaa Keski-Pattayan ensimmäiseen kerrokseen ja nauti kahvitarjonnasta Pattaya Coffee Society 2023 -tapahtumassa. Se on pakollinen vierailu kahvin ystäville ja kaikille hyvää aikaa etsiville.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Tarvitsetko oikeudellista neuvontaa tai asianajajaa? Voimme auttaa. Klikkaa tästä.

Katso lisätietoja kiinteistön listaamisesta meille napsauttamalla tätä.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.