Ei suunnitelmia sulkea Facebookia Thaimaassa, sanoo uusi digitaaliministeri

Thaimaa -

Uusi digitaalitalouden ja -yhteiskunnan ministeri on keskeyttänyt kaikki aiemmat suunnitelmat Facebookin sulkemiseksi Thaimaassa.

Edellinen tarinamme:

Myöhään iltapäivällä pidetyssä lehdistötilaisuudessa 21. elokuuta 2023 Thaimaan entinen digitaalitalous- ja yhteiskuntaministeri Chaiwat Thanakamanusorn totesi, että hänen ministeriönsä aikoo hakea oikeuden määräystä Facebookin sulkemiseksi Thaimaassa, koska se ei ole ryhtynyt toimiin lukuisten huijausten, petosten, ja käyttäjien luomia väärennettyjä mainoksia. Facebookissa on joutunut yli 200,000 XNUMX petoksen uhria erilaisista mainoksista, väärennetyistä markkinapaikkahuijauksista ja muista petoksista. Tämä oli yhteensä yli kymmenen miljardia bahtia taloudellisina vahingoina käyttäjille.

Nyt päivitykseen:

Uusi digitaalitalouden ja -yhteiskunnan ministeri Prasert Chantararuangthong kertoi TPN-medialle tällä viikolla. "Monet thaimaalaiset hyötyvät Facebookista enemmän kuin verkkohuijarit. Thaimaassa on yli 45 miljoonaa Facebookin käyttäjää. Monet pyörittävät pieniä yrityksiä ja käyttävät Facebookia livenä markkinoidakseen tuotteitaan ja palveluitaan. Se on myös monien yritysten ensisijainen viestintäväline.”

"Siksi kaikki suunnitelmat Facebookin sulkemisesta Thaimaassa ovat erittäin herkkiä. Meidän on oltava erittäin varovaisia ​​sen suhteen, kuinka aiomme ratkaista verkkohuijauksia ja ongelmia. Facebookin sulkeminen ei ole oikea ratkaisu päästä eroon näistä verkkohuijareista. Keskustelemme ongelmasta pian Singaporen Facebook-johtajien kanssa parempien ratkaisujen löytämiseksi. Prasert päätti.

Tämä artikkeli ilmestyi alun perin sisarsivustollamme TPN National.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/