Miss Grand Chonburi 2024 alkaa suurella tyylillä

KUVA: มิสแกรนด์ชลบุรี

Chonburi -

Kauan odotettu "Miss Grand Chonburi 2024" alkoi virallisesti suurella lehdistötilaisuudella, joka pidettiin Royal Garden Plazassa Pattayassa lauantaina 9. syyskuuta.

Tapahtumaa kunnioittivat kaupungin hallinnon arvoisat henkilöt, jotka osoittivat täyden tukensa kilpailulle: Wittaya Khunpluem, Chonburin provinssin hallintoorganisaation presidentti, Pattayan pormestari Poramase Ngampiches ja Surat Thepchaito, Pattayan matkailu- ja urheilujohtaja.

Mr. Chirathivat Supharattanaseree, Miss Grand Chonburi -kilpailun johtaja, asetti alustan innostavalle tapahtumalle. Kilpailu sisältää kolmen päivän ja kahden yön retreetin kilpailijoille ylellisessä MGM Macaon lomakeskuksessa, eksklusiivisia istuntoja "mustassa huoneessa", yöpaitamuotikuvauksia ja henkeäsalpaavia uimapukunäytöksiä Pattayan ikonisen rantaviivan viehättävässä taustassa.

KUVA: มิสแกรนด์ชลบุรี

Mr. Chirathivatin mukaan Pattaya Beachillä 9. marraskuuta 2023 järjestettävän uimapukukilpailun mukaan kilpailijat kulkevat itsevarmasti maailmankuulua rantaa pitkin päättäen gaalaillallisen Castello Di Bellagio Pattayassa, ylellisessä kaupungin maamerkissä.

Kruunattu Miss Grand Chonburi 2024 saa yli 300,000 XNUMX bahtin rahapalkinnon. Osallistujille taataan myös runsas valikoima palkintoja, kuten kansainvälisiä matkoja, arvostettuja kruunuja ja lukuisia lahjakortteja anteliaisilta sponsoreilta.

KUVA: มิสแกรนด์ชลบุรี

Seuraavassa on lyhyt aikataulu Miss Grand Chonburi 2024 -kilpailusta:

  • 3.–5. marraskuuta: Salaiset huoneet ja muotisarja MGM Macaossa
  • 6.-8. marraskuuta: Aktiviteetit Pattayassa, Chonburissa
  • 9. marraskuuta 2566: Uimapukukilpailu Pattaya Beachillä
  • 10. marraskuuta 2566: Gaalaillallinen Castello Di Bellagio Pattayassa
  • 11. marraskuuta 2566: Viimeinen kilpailu Once Upon a Time, Chonburi

Älä missaa tätä poikkeuksellista tapahtumaa! Seuraa niitä osoitteessa Neiti Grand Chonburi Facebook-fanisivu päivityksiä ja live-lähetystä varten.

KUVA: มิสแกรนด์ชลบุรี

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayanews.com

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.