Thaimaalaista miestä syytettiin Phuketissa venäläisen naisen kanssa tapahtuneesta kultaisen aseen tapauksesta

Patong -

Thaimaalaista miestä syytetään sen jälkeen, kun hän näytti aseen venäläiselle naiselle hotellin huoneessa Patongissa.

Edellinen tarinamme:

Päihtynyt thaimaalainen mies pidätettiin aseella sen jälkeen, kun hänen väitetään pidättäneen venäläisen naisen hotellissa Patongissa, mutta tapauksen yksityiskohdat olivat erittäin rajalliset.

Nyt päivitykseen:

Patongin poliisi kertoi Phuket Expressille, että thaimaalainen Mr. Kittipoom Mamak meni Bangla Roadille Patongissa ennen kuin tapasi venäläisen naisen ja he viettivät aikaa jonkin aikaa. Hän pyysi häntä menemään kanssaan hotelliin, jossa hän yöpyi rentoutumaan ja katsomaan televisiota Phra Metta Roadilla Patongissa, ja hän suostui, koska hän ei tuolloin näyttänyt olevan mahdollinen uhka. Päihtynyt Kittipoom otti sitten hotellihuoneessa esiin aseen ja asetti sen pöydälle. Venäläinen nainen pelästyi ja pakeni ja pyysi apua hotellin henkilökunnalta.

Poliisi takavarikoi Mr. Kittipoomilta kullanvärisen Beretta-käsiase, jossa oli 14 luotia. Häntä syytettiin ampuma-aseen kantamisesta julkisella paikalla ilman pätevää syytä. Venäläinen nainen ei kuitenkaan halunnut ryhtyä muihin oikeustoimiin Kittipoomia vastaan.

Kittipoom pysyi vangittuna lehdistön ajan, eikä hänellä ollut selitystä oudolle käytökselleen.

Tämä artikkeli ilmestyi alun perin sisarsivustollamme The Phuket Express.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/