Pattaya Cricket Clubin varainkeruugolfpäivä Kwan Golfissa

Pattaya-

2. syyskuuta 2023 Pattaya CC -golfaajat, heidän ystävänsä, uudet pelaajat ja pelaajat Our Golf Gangista (OGG) uskaltautuivat Kwanin 9-reikäiselle golfkentälle kerätäkseen varoja PCC-verkkolaitokseen. 

  Tapahtuman olivat järjestäneet Trevor Moolman ja Reds Liddel Clive Rogersonin, Crunch Christien ja Simon Philbrookin avustuksella ja tukea arpajaisten muodossa Outback Bar ja Paddy's Bar sekä Mabprachan Lake. 35 pelaajaa organisoitiin 4-pallon otteluihin, joissa oli kaksi kierrosta 9-reikäisellä kentällä ja lähin keilakilpailut 2.nd, 5th, ja 8th reikiä ja haasta ammattilainen veden yli 7th. Ammattilainen oli Jamie Sturley, joka voitti eniten, mutta ei kaikkia haasteita.

   Tapahtuma alkoi lykkäyksellä 9th reiän, jonka voitti Andy Rich OGG:stä ja toiseksi sijoittui Martin Woodall. Sen jälkeen pelaajat ampuivat aloitustiisiinsä ja alkoivat taistella tunnetusti vaikeaa rataa useiden oluiden apuna. Suurin osa tapeista on 80-200 jaardia pitkiä, mutta se oli kapea ja siinä oli paljon puita ja bunkkereita, joten pelaajien piti olla metallinsa päällä. Päivän voittajat olivat kokeneimmista pelaajista koostuva joukkue, joilla oli kunnioitettavat 10 hengen tasoitukset, nimittäin Simon Philbrook, Gavin Perfect, John ja Mike, jotka sijoittuivat 14 alle kahdella kotkalla ja 2 birdiellä. Toiseksi sijoittuneet olivat PCC- ja OGG-pelaajien yhdistelmäjoukkue Bob, Animal, Scoie ja Woody, jotka sijoittuivat 10 alle osuessaan 11 kotkaa ja 2 birdietä. Kolmanneksi tuli toinen OGG-tiimi Robynista, John G:stä, Ronista ja Andystä 7 alle, kaikki linnuista. Lähin pinssin voittaja oli Bryan Bowman 10nd, Wan 5th, ja Gavin Perfect 8th

  

  Kahden kierroksen jälkeen oli lounas klubitalolla, palkintojen jako, arpajaiset ja kiitokset Kwan Golfin ja järjestäjien avusta. Lopuksi määrättiin sakot ilkivallan rankaisemisesta radalla ja tavallisista asioista, kuten ilmalaukauksista, holes-in-onesta, erittäin pitkästä tai hyvin lyhyestä olemisesta, hiusten värjäyksestä ja törkeistä vaatteista jne. Se oli päivä. haastavaa golfia ja hauskanpitoa upeassa seurassa. Tapahtuman toivotaan toistuvan ensi vuonna.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/