Jännittävä e-Sports-turnaus antaa Pattayan lukiolaisille voimaa

Pattaya -

Pattaya City järjesti yhteistyössä Department of Cultural Promotionin ja Sripatum Universityn kanssa E-Sports turnauksen lukiolaisille 8. syyskuuta Mueang Pattaya 11 Schoolissa.

E-Sports, lyhenne sanoista elektroninen urheilu, on kilpailullista videopelaamista. Kuten missä tahansa muussakin urheilulajissa, pelaajat kilpailevat toisiaan vastaan ​​esitellen taitojaan ja strategioitaan virtuaalimaailmassa.

Tapahtuma oli Pattayan kaupungin, kulttuurin edistämisen laitoksen ja Sripatumin yliopiston yhteinen hanke. Nämä kolme kumppania työskentelivät yhdessä varmistaakseen turnauksen onnistumisen.

Turnauksessa ei ollut pelkkää pelien pelaamista, vaan opiskelijoiden mahdollisuus oppia, kilpailla ja pitää hauskaa samaan aikaan, sanoi kulttuurin edistämisen osaston puheenjohtaja Mana Yaprakham.

Kilpailun lisäksi järjestäjät järjestivät myös seminaareja ja työpajoja, joissa opiskelijoille opetettiin e-urheilua ja sen kasvavaa merkitystä.

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.