Telakan omistaja murskattiin kuoliaaksi Jomtien Beachillä omalla traktorillaan

Pattaya -

Thaimaalainen telakan omistaja murskattiin kuoliaaksi, kun hänen traktorinsa kaatui Jomtien Beachillä tänä aamuna 7. syyskuuta. Mies yritti nostaa traktorillaan pikavenettä merestä.

Tragedia tapahtui tänään kello 7:n aikoihin Jomtien Beachillä veneluiskalla lähellä Jomtien Soi 11:tä. Pattayan poliisi ja pelastusryhmä ryntäsivät paikalle löytääkseen uhrin, herra Manit Jaimanin, 73, jo kuolleena rannalla, jota ympäröivät hänen sukulaisiaan.

Tarkastuksessa poliisi löysi rannalta kaksi paikallaan olevaa traktoria, kummankin teho oli 6,600 hevosvoimaa, sekä meressä kelluvan pikaveneen.

Vainajan omaiset ja onnettomuuden silminnäkijät, joiden nimiä ei julkistettu lehdistölle, kertoivat Pattayan poliisille, että telakan omistaja herra Manit yritti nostaa pikaveneensä ulos merestä traktorilla, kun hänen pyöränsä nousi. ajoneuvo juuttui hiekkaan, mikä sai toisen henkilön tuomaan toisen traktorin auttamaan häntä vetämään se ulos.

Sillä hetkellä vainajan traktori kuitenkin menetti tasapainon ja kaatui kyljelleen murskaaen uhrin. Hänen omaiset kiirehtivät auttamaan ja vapauttivat hänet traktorista, mutta hän menehtyi pian sen jälkeen vakaviin vammoihin.

Pol. Tutkija everstiluutnantti Tatchasak Jiratikulchai kutsui sukulaisia ​​todistamaan poliisiasemalle. Ruumis siirrettiin Banglamungin sairaalaan odottamaan hautajaisjärjestelyjä.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.