Jomtien Beachin kalastajat tunnustavat epäjärjestyksen ja lupaavat parannuksia

Pattaya -

Jomtienin paikalliset kalastajat ovat luvanneet tehdä parannuksia sen jälkeen, kun he ovat kohdanneet suuria valituksia Jomtien Beachin epäpuhtaudesta, erityisesti alueella, jossa he ovat tuoneet veneensä maihin ja perustaneet väliaikaiset kalamarkkinat.

Huolestuneet kansalaiset ovat tehneet kalastajia vastaan ​​valituksia Jomtien Beachin tämän osan nykyisestä epäjärjestyneestä ja sotkuisesta tilasta. Sotku on luonut turisteille ruman kuvan ja vahingoittanut kaupungin kokonaismatkailua.

Kyseinen alue koskee erityisesti paikallisen kalastusyhteisön telakointialuetta lähellä Chaiyapreukin risteystä. Kriitikot ilmaisivat, että tämä alue on sotkuinen ja epäsiisti, ja kalastajien varusteet ja henkilökohtaiset tavarat ovat hajallaan kaikkialla.

Alueen tila on herättänyt huolta siitä, että se on ristiriidassa kaupungin sitoutumisen kanssa rantojen puhtauden ylläpitämiseen niin turistien kuin asukkaidenkin palvelemiseksi.

Vastauksena näihin huolenaiheisiin Nares Saelee, Jomtien Beachin paikallisen kalastajaryhmän puheenjohtaja, myönsi, että alue on todella sekainen ja epäpuhdas. Hän ilmaisi kollegoidensa vilpittömän aikomuksen parantaa aluetta ja kutsui yleisöä seuraamaan heidän edistymistään viikon sisällä.

Kalastajaryhmä pahoitteli asukkailta ja turisteilta aiheutunutta haittaa. He lupasivat myös toteuttaa toimenpiteitä varmistaakseen, että tällaisia ​​laiminlyöntejä ei toistu tulevaisuudessa.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!
Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.