Pattaya City mullistaa matkailun TAGTHAi Pattaya Pass -sovelluksella

KUVA: PRPATTAYA

Pattaya -

Pattaya City ottaa uuden matkailun aikakauden käyttöön "TAGTHAi Pattaya Pass" -passin myötä 4. syyskuuta 2023.

Tämä uraauurtava aloite, jota johtaa pormestari Poramase Ngampiches ja jonka on kehittänyt rouva Teerathida Kuwantrara, Thai Digital Platform for Social Enterprises Company Limitedin toimitusjohtaja, esittelee "TAGTHAi-sovelluksen". Tämä sovellus yhdistää edut, pääsyliput ja ruokailumahdollisuudet yhdeksi digitaaliseksi passiksi, mikä virtaviivaistaa Thaimaan tutkimusta matkustajille.

Yli 50 eri matkailualan organisaation tukeman hankkeen tavoitteena on parantaa Thaimaan matkailukokemusta. Tavoitteena on houkutella ilmaisia ​​matkustajia (FIT) tarjoamalla käteviä matkustusvaihtoehtoja. Yli 700,000 XNUMX latauksella TAGTHAista on tulossa ensisijainen digitaalinen matkailusovellus Thaimaassa.

KUVA: PRPATTAYA
KUVA: PRPATTAYA

Matkailijat voivat ostaa digitaalisen passin kätevästi TAGTHAi-sovelluksen kautta tai www.tagthai.com päästäksesi eksklusiivisiin etuihin ja TAGTHAi Pattaya Passiin. Tiedustelut soittamalla 092-7426546 tai sähköpostitse tanatanik.b@tagthai.com.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayanews.com

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.