Iäkäs australialainen mies löydettiin kuolleena Suvarnabhumin lentokentältä

KUVA: bangkokbiznews

Samut Prakan -

82-vuotias australialainen mies löydettiin kuolleena Suvarnabhumin kansainvälisen lentokentän tuloaulassa Samut Prakanin maakunnassa tiistai-iltana 5. syyskuuta.

Ikääntyneen uhrin löydöstä ilmoitettiin lentokentän poliisille kello 8. Tuntematon henkilö löysi hänet, kun hän makasi istuimien poikki tuloaulan toisessa kerroksessa.

Australian kansalaisen miehen uskottiin olleen kuolleena vähintään 3 tuntia. Normaalin toimituksellisen politiikan mukaisesti The Pattaya News on pidättäytynyt paljastamasta hänen nimeään ennen kuin hänen perheensä ja suurlähetystönsä on informoitu. Hänen ruumiinsa siirrettiin oikeuslääketieteen instituuttiin post mortem -tutkimusta varten.

Poliisin alustavan oletuksen mukaan mies saattoi nousta koneesta, kun hän tunsi olonsa epämukavaksi tai hänellä oli pahentunut synnynnäinen sairaus. Tämä sai hänet lepäämään istuimille, joilla hän valitettavasti kuoli.

Hänen suurlähetystöönsä on ilmoitettu.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Tarvitsetko oikeudellista neuvontaa tai asianajajaa? Voimme auttaa. Klikkaa tästä.

Katso lisätietoja kiinteistön listaamisesta meille napsauttamalla tätä.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.