Pattaya Family Fun Day with Hand to Hand Foundation on TÄNÄ viikonloppuna!

Pattaya -

Merkkaa kalenteriisi 9, sillä Kädestä Kädestä -säätiö isännöi koko perheen hauskaa päivää, joka lupaa upeaa aikaa kaiken ikäisille!

Esitteen edullisilla sisäänpääsymaksuilla ja alennuksilla voit nauttia erilaisista jännittävistä aktiviteeteista osoitteessa Sanookin vesipuisto.

Päivän kohokohta on innostava Raft Race, jossa osallistujat voivat päästää luovuutensa valloilleen ja kilpailla upeista palkinnoista koristamalla lauttojaan. Adrenaliinia kaipaaville on tarjolla benji-hyppyä ja Harley-ajelua, kun taas vesileikkialueet, perheen lauttamatkat ja lasten pelit varmistavat, että päivä on täynnä toimintaa ja energiaa.

Paras osa? Kaikki tämän tapahtuman tuotto menee tukemiseen Pattaya tarvitsevat perheet, joten hauskanpitosi edistää jaloa tarkoitusta. Älä missaa! Skannaa bannerissa oleva koodi saadaksesi lisätietoja ja liity mukaan Kädestä käteen -säätiö ikimuistoisen päivän naurua, jännitystä ja takaisin antamista varten.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.