Kiinan ja Thaimaan laivaston harjoitus on käynnissä Sattahipissa

Chonburi -

Thaimaan ja Kiinan välinen "Blue Strike 2023" -laivastoharjoitus on parhaillaan käynnissä Chonburin alueella. Sattahipin piiri Thaimaanlahdella.

Yhteisen koulutuksen, joka on suunniteltu 3.-10. syyskuuta, tavoitteena on vaihtaa laivastotietoa kahden osallistuvan maan välillä painottaen mahdollisen humanitaarisen avun tarjoamista, katastrofiaputilanteita ja sotilaallisten suhteiden edistämistä.

Vuosittaiseen harjoitukseen osallistui kiinalaisia ​​sotalaivoja ja sukellusveneitä, mukaan lukien Changcheng-sukellusvene, amfibiotelakan laskeutumisalus Siming Shan, ohjattu ohjusfregatti Anyang ja kattava huoltoalus Chaohu.

Molemmat armeijat osallistuvat maa- ja merikoulutukseen, tarkka-ampujaharjoituksiin, merietsintöihin ja pelastustoimiin sekä viidakossa selviytymiseen Thaimaanlahden yläjuoksulla ja merijalkaväen Phra Maha Chetsadachaon leirillä Sattahipissa.

Thaimaan laivaston päällikkö Choengchai Chomchoengpaet on vahvistanut hyväksyvänsä saksalaisen moottorin korvaamisen kiinalaisvalmisteisella CHD620-moottorilla Yuan-luokan S26T-sukellusveneessä, jota China Shipbuilding & Offshore kokoaa parhaillaan Kiinassa. International Co.

Lisäksi laivasto varaa 200 miljoonan bahtin budjetin uppoaneen talteenottooperaatioon. HTMS Sukhothai Prachuap Khiri Khanin maakunnassa. Tästä määrästä 110 miljoonaa bahtia nostetaan sen nykyisestä budjetista, ja budjettitoimistolta pyydetään 90 miljoonaa bahtia lisää operaation tukemiseen.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.