Pattaya järjestää kaksi onnistunutta urheilutapahtumaa

Pattaya -

Pattaya isännöi juuri kaksi menestyvää urheilukilpailua kuluneen viikon aikana, mukaan lukien Ju-Jitsu Word Cup Beach 2023 ja Sepak Takraw Pattaya Cup 20th Edition.

Ju-Jitsu World Cup Beach Event 2023, dynaaminen itsepuolustuksen kamppailulajikilpailu, nousi Jomtien Beachillä 2. syyskuuta. Pattaya yhteistyössä Thai Ju-Jitsu Sports Associationin kanssa järjesti tämän innostavan urheilutapahtuman, joka innosti yleisöä syyskuun 3. päivään asti, aivan Jomtien Beachin viehättävällä rannalla.

Ju-Jitsu on Japanista peräisin oleva kamppailulaji, joka keskittyy taistelutekniikoihin, kuten heittoihin, nivelten lukotuksiin, potkuihin ja kamppailuun. Thai Ju-Jitsu Sports Association ansaitsi Kansainväliseltä Ju-Jitsu-liitolta kunnian isännöidä tätä arvostettua urheilutapahtumaa.

Tapahtuman tavoitteena oli edistää Ju-Jitsua ja tukea thaimaalaisia ​​urheilijoita hiomaan taitojaan ja keräämään pisteitä tulevia kansainvälisiä kilpailuja varten. Tapahtuma keräsi valtavasti huomiota sekä thaimaalaisista että kansainvälisistä urheilijoista.

Samaan aikaan "Sepak Takraw Pattaya Cup 20th Edition" -tapahtuman finaali päättyi juuri eilen, ja häikäisevä kokonaispalkintopotti ylitti yli 190,000 3 bahtia. Syyskuun 20. päivänä Pattayan kaupunginvaltuuston varapuheenjohtaja Praiwan Aromchuen nousi keskeiseen asemaan puheenjohtajana puheenjohtajana palkintojenjakotilaisuudessa ja XNUMX. Sepak Takraw Pattaya Cupin seremoniallisessa esirippukutsussa.

Urheilijat, sadat osallistujat ja tiedotusvälineiden edustajat osoittivat elävästi läsnäoloaan tähän hämmästyttävään tapahtumaan, joka pidettiin Pattaya City School 7 -kuntosalilla Nongpruen osa-alueella.

20. vuotuinen Sepak Takraw Pattaya Cup, joka järjestettiin 31. elokuuta - 3. syyskuuta, toimi thaimaalaisten nuorten terveyden ja hyvinvoinnin edistämisen majakkana. Kilpailussa oli huikeat 87 joukkuetta, mukaan lukien Sepak Takraw -joukkueet Malesiasta ja Etelä-Koreasta, joten tämä tapahtuma lisäsi eloisia sävyjä tämän vuoden urheiluvaatteisiin Pattayassa.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!
Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.