Thaimaan poliittinen aktivisti järjestää ulosteenheittotapahtuman

Kansallinen -

Thaimaalainen poliittinen aktivisti ja hallituspuolueen Pheu Thain vankkumaton kannattaja järjesti lauantaina tapahtuman, jossa ihmiset heittivät ihmisen ulosteita hänen ruumiilleen pitääkseen poliittisen lupauksensa, jonka mukaan hänen tukemansa puolue ei koskaan yhdistä voimiaan armeijan tukemien puolueiden kanssa.

Duangrit Bunnag, 57, piti tapahtuman Mirror Art Galleryssa Bangkokissa eilen. Hän oli aiemmin vannonut sallivansa ihmisten heittää ulostetta hänen päälleen, jos hänen tukemansa puolue Pheu Thai liittyisi liittoumaan armeijan tukemien puolueiden, nimittäin Ruam Thai Sang Chartin ja Palang Pacharath -puolueen, kanssa.

Lopulta puolue todellakin liittyi liittoumaan edellä mainittujen puolueiden kanssa, jotka tukivat vallankaappausta tekeviä kenraali Prayut Chan-o-chaa ja kenraali Prawit Wongsuwania, kun se ei onnistunut tekemään niin vaalit voittaneen Move Forward -puolueen kanssa.

Duangrit sanoi järjestäneensä tapahtuman pitääkseen sanansa eikä kaunan tai valituksen vuoksi.

Tapahtuma kesti noin 20 minuuttia, ja noin tusina ihmistä ilmestyi heittelemään ulosteita Duangritille. Hän käytti suojavarusteita, mukaan lukien kypärä, täysi hazmat-puku, suojalasit ja naamari.

Duangrit kävi suihkussa galleriassa ja poistui paikalta puhumatta lehdistölle.

Jotkut osallistujat käyttivät juntan tukemien puolueiden poliitikkojen tyylisiä naamioita piilottaen henkilöllisyytensä.

Tämä artikkeli ilmestyi alun perin sisarsivustollamme TPN National.

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.