Pattayan grillatun kanan myyjä loukkaantui autokolarissa

Pattaya -

Grillattua kanaa myyvä myyjä loukkaantui vakavasti, kun hänen moottoripyöränsä ja kanalla kuormattu sivuvaunu törmäsi väitetysti ylinopeutta ajavaan sedanin Pattayalla sunnuntaiaamuna.

Tarinan videoversio löytyy täältä.

Banglamungin poliisille ilmoitettiin onnettomuudesta kello 2 yöllä 3. syyskuuta Pattaya-Sattahip Roadilla, Nakluan osa-alueella, Banglamungin alueella, Chonburin maakunnassa. He ryntäsivät paikalle Sawang Boriboonin pelastustyöntekijöiden ja Pattaya News -tiimin kanssa.

Onnettomuuden silminnäkijä, Usmal Songsrithong, 24, kertoi poliisille nähneensä sedanin törmäyksen uhriin, joka tunnistettiin myöhemmin Payung Yubuniksi, 32. Sedan väistyi ohittamaan toisen ajoneuvon suurella nopeudella ennen kuin se menetti hallinnan. ja törmäsi herra Payungin moottoripyörän sivuvaunuun, kaatui sen ja syttyi tuleen.

Payung menetti tajuntansa ja hänet kuljetettiin sairaalaan. Hänen grillattua kanaa oli hajallaan pitkin tietä.

Poliisi haastatteli mukana ollutta sedanin kuljettajaa, neiti Thanyalak Phopania, 30-vuotiasta taideopettajaa. Hän väitti ajavansa vain 80 kilometriä tunnissa laskeutuessaan ylikulkusillalta. Hän ei muistanut, kuinka hän törmäsi uhriin, kuuli vain kovan äänen. Hän soitti välittömästi viranomaisille nähtyään uhrin, ja poliisi kuvaili häntä yhteistyöhaluiseksi.

Poliisi tutki onnettomuuspaikalta otettua CCTV-kuvaa selvittääkseen törmäyksen tarkan syyn.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.