Kuusitoista Kiinan kansalaista pidätettiin puhelinkeskuksen huijausratissa Pattayassa

Banglamung -

Kuusitoista Kiinan kansalaista pidätettiin sen jälkeen, kun poliisi teki ratsian huvilaan Nongpruessa ja suoritti poliisin mukaan puhelinpalveluhuijauksen.

Alueen 2 poliisi kertoi Pattaya Newsille, että lauantaina (2nd) he tekivät ratsian huvilaan vihjeen seurauksena, jonka Kiinan kansalaiset vuokrasivat yli kolmeksi kuukaudeksi.

Huvila-alueella oli yhteensä neljä taloa, joissa 16 kiinalaista, jotka koostuivat 12 miehestä ja neljästä naisesta, löydettiin työskentelemässä verkossa tiiminä. Poliisi takavarikoi useita tietokoneita ja matkapuhelimia.

Thaimaalainen nainen, joka kertoi olevansa talonhoitaja, Pannarai Wongsut, kertoi poliisille, että hänet palkattiin piikaksi 7,000 49,000 bahtia kuukaudessa. Hän siivosi huvilan ja osti heille ruokaa. Kiinalaiset työntekijät saivat palkastaan ​​noin XNUMX XNUMX bahtia kuukaudessa, mutta muuten hän ei tiennyt mitään eikä tiennyt kenelle he työskentelivät tai kuka heille maksoi.

Huvilan vartija, joka tunnistettiin vain herra Petchiksi, kertoi poliisille, ettei hän tiennyt, mitä kiinalaiset olivat tekemässä ja ettei hänen tehtävänsä ollut tunkeutua ihmisten henkilökohtaiseen elämään. Petch totesi, että ryhmä viipyi enimmäkseen huvilassa noin kolme kuukautta, harvoin uskaltautuen ulos ja lähetti piikan hoitamaan melkein kaikkia asioita ja ostamaan ruokaa.

Alue 2:n poliisi jatkaa tutkintaa saadakseen lisäoikeudellisia toimia ja selvittääkseen puhelinkeskushuijauksen takana olevat pomot, vaikka epäillään, että muut asiaan liittyvät henkilöt saattavat olla Kiinassa.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.