Pattayan viranomaiset palauttavat kaupungin matkailumaineen ryhtymällä toimenpiteisiin pikaveneliikenteen harjoittajia vastaan ​​Bali Hain laiturilla

Pattaya -

Pattayan viranomaiset ryhtyvät ennakoiviin toimiin ratkaistakseen pikaveneliikenteen harjoittajien väliset konfliktit, jotka äskettäin muuttuivat väkivaltaisiksi ja pilasivat kaupungin matkailukuvaa.

Väkivalta nousi 26. elokuuta Bali Hain laiturilla sen jälkeen, kun kaksi pikaveneen kuljettajaryhmää eivät päässeet sopuun siitä, kuka pääsisi palvelemaan turisteja, jotka halusivat matkustaa Koh Larniin. Tapaus muuttui villiksi julkiseksi tappeluksi, joka tallennettiin ja levisi myöhemmin sosiaalisessa mediassa.

31. elokuuta Phisit Sirisawadinukul, Banglamungin piiripäällikkö, johti tilannetta käsittelevää kokousta. Mukana oli Pol. Pattayan poliisiaseman komentaja everstiluutnantti Thanapong Phothi, Pattayan kaupungin pormestari Poramase Ngampiches ja Pattayan alueellisen satamatoimiston johtaja Ekkarat Khantharo sekä muut asiaankuuluvat Pattayan virkamiehet.

Kokouksessa keskusteltiin useista toimenpiteistä konfliktien ratkaisemiseksi, mukaan lukien:

  • Vaaditaan, että kaikki pikaveneliikenteen harjoittajat ovat rekisteröityneet kaupunkiin ja ilmoittavat kaupungille laiturin ja ympäröivän alueen käytöstä.
  • Lain mukaisen laivaliikenteen luokittelu, kuten matkustaja-alukset, ja liikenteenharjoittajien ilmoittaminen selkeästi, liikennöivätkö ne charter- vai kiertoajeluina.
  • Tiukempien määräysten ja seuraamusten täytäntöönpano laittomaan toimintaan osallistuville veneilijöille.
  • Yhteistyö asianomaisten virastojen kanssa löytääkseen pitkän aikavälin ratkaisun Bali Hai Pierin ongelmiin.

Viranomaiset toivovat, että nämä toimet auttavat ratkaisemaan konflikteja ja palauttamaan Pattayan maineen turvallisena ja houkuttelevana matkailukohteena sekä lopettamaan kilpailevien pikaveneliikenteen harjoittajien väliset konfliktit.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.