Kaksivuotiasta poikaa seksuaalisesti häirinnyt väitetty seksuaalirikollinen pidätettiin Chonburissa

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya

Chonburi -

42-vuotias thaimaalainen mies pidätettiin Chonburin Banglamungin alueella, kun hänen epäillään ahdistelleen kaksivuotiasta lasta.

Nongpruen poliisi pidätti epäillyn, Ubon Ratchathanin maakunnassa kotoisin olevan Chanachai Sainon, 43, epäiltynä, että hän oli pahoinpidellyt kaksivuotiasta lasta.

Pidätys tehtiin torstaina 31. elokuuta Chanachain talossa, joka sijaitsee Pongin alueella. Hän työskentelee rakennustyöntekijänä.

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya

Kuulustelussa Chanachai kiisti syytökset, mutta myönsi myöhemmin koskeneensa lapseen herkissä paikoissa, koska hän väitti lapsen pureman hyönteisen. Hän väitti käyttäneensä voidetta sairastuneen alueen rauhoittamiseen ja kertoi pitäneensä lapsesta hyvää huolta rakkaudesta.

Kuitenkin Pol. Everstiluutnantti Thanatat Chan-im, apulaistutkintapäällikkö, sanoi, että Chanachailla on ollut sopimattomia tekoja. Vuonna 2003 hänet tuomittiin kahdesta siveettömyydestä Sisaketin maakunnassa ja hän tuomittiin vankeusrangaistukseen. Hänet vapautettiin vuonna 2018 ja muutti alueelle, jolla väitetty ahdistelu tapahtui.

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya

Pol. Everstiluutnantti Thanatat sanoi, että poliisi odottaa lapsen fyysisen tutkimuksen tuloksia.

Lapsen isoäiti, joka hoiti lasta hänen äitinsä ollessa poissa töistä, kertoi, että Chanachai kävi usein lapsen luona leikkimässä hänen kanssaan huoneessa. Hän oli järkyttynyt kuultuaan hänen historiansa.

Chanachai on tällä hetkellä pidätettynä ja tutkinta jatkuu.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.