17-vuotias rakennustyöntekijä kaatui kuoliaaksi työskennellessään Chonburissa

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya

Chonburi -

17-vuotias rakennustyöläinen kuoli putottuaan katolta Chonburin Pongin osa-alueella torstaiaamuna 31. elokuuta.

Tapaus sattui rakenteilla olevassa ylellisessä talossa Soi Nong Ta Unissa Banglamungin alueella.

Uhri, jonka nimeä ikänsä vuoksi salattiin, työskenteli katolla toisen työntekijän ja setänsä, Suphon Janhomin, 52, kanssa, kun hän kaatui noin 5 metriä maahan.

Suphon kertoi poliisille, että hän oli varoittanut 17-vuotiasta veljenpoikansa varovaisuutta, sillä hän oli melkein pudonnut katolta edellisenä päivänä. Uhri kuitenkin liukastui ja kaatui seuraavana päivänä murtaen kuolettavan niskansa ja kallonsa.

Hänen tätinsä Aphasra Janthwari, 41, sanoi, että hän oli tuonut veljenpoikansa töihin auttamaan tätä ansaitsemaan rahaa. Hän lisäsi, että hän oli melkein pudonnut katolta edellisenä päivänä, mutta Suphon oli kyennyt tarttumaan häneen ajoissa.

Poliisi tutkii tapausta, mutta uskoo, että uhrin kuolema oli vahingossa. Hänen ruumiinsa lähetettiin paikalliseen sairaalaan.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.