Norjalainen mies hirttää itsensä Pattayalla

Pattaya -

Norjalainen mies hirtti itsensä talossaan Pattayalla torstaina 31. elokuuta.

Itsemurhasta ilmoitettiin Pattayan poliisiasemalle tänään puoli tuntia yli puolenyön, minkä vuoksi poliisi ja pelastusviranomaiset kiiruhtivat taloon, joka sijaitsee Banglamungin alueella Chonburin maakunnassa.

Sieltä löydettiin 52-vuotiaan norjalaisen miehen ruumis roikkumassa kaulassa olevasta nailonköydestä, joka oli kiinnitetty kattopalkkiin. Pattaya News on salannut uhrin nimen tavallisen toimituksellisen politiikan mukaisesti, kunnes hänen perheelleen ja suurlähetystöönsä on ilmoitettu.

Pelastusryhmä vei ruumiin alas, ja poliisin tarkastuksessa vainajasta ei löytynyt merkkejä loukkaantumisesta tai rikoksesta.

Hra Tud, 50, uhrin thaimaalaisen tyttöystävän vanhempi veli, kertoi, että vainajan väitetään olleen vihainen tyttöystävänsä kanssa, koska hän oli saanut selville, että tämä oli salaa työskennellyt baarissa, mutta muut kiistävät hänen väitteensä, katso alla. TPN-media huomauttaa myös, että jotkut lähteet sanoivat hänen olleen hänen laillinen vaimonsa, muut lähteet kiistivät tämän ja sanoivat, että hän oli vain hänen tyttöystävänsä, mutta katsoivat, että kertoisimme tämän avoimuuden vuoksi.

Tudin mukaan pariskunnalla oli joka päivä riitoja hänen ammatistaan. Tänään, kun vainajan tyttöystävä palasi kotiin töistä, hän järkyttyi huomatessaan, että hänen ulkomaalainen poikaystävänsä oli hirttänyt itsensä talon takaosassa. Hän soitti välittömästi viranomaisille apua.

Uhrin ystävät verkossa ja sosiaalisessa mediassa ovat kuitenkin kiistäneet Tudin raportin ja todenneet, että hänen kommentit olivat vääriä ja että hän ei työskennellyt salaa, koska he molemmat olivat mukana liiketoiminnassa, joka oli uutta, ja että poismeno. oli äkillinen ja odottamaton.

Pattaya News on myös salannut uhrin tyttöystävän nimen suojellakseen hänen yksityisyyttään.

Poliisi tallensi tapahtuman ja tiedottaa asiasta myöhemmin Norjan suurlähetystöön. Ruumis toimitettiin paikalliseen sairaalaan ruumiinavaukseen. Pattaya News esittää vilpittömät osanottonsa hänen ystävilleen ja perheelleen.

Tämä oli toinen ulkomaalaisen itsemurha Pattayassa kahdessa päivässä, kuten täällä raportoimme.

Jos sinä tai joku tuntemasi on masentunut, pyydä apua. Pattaya News ehdottaa Thaimaan samarialaisia, jotka ovat tavoitettavissa täältä: https://www.facebook.com/Samaritans.Thailand/

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.