Kaksi ihmistä kuoli Pattayan auto-onnettomuudessa yrittäessään välttää Street Dogia

Pattaya -

Pakettiauto törmäsi sähköpylvääseen Pattayalla väistyessään välttääkseen sen eteen juoksevaa kulkukoiraa. Turmassa kuoli välittömästi kaksi ihmistä.

Video onnettomuudesta on nähtävissä täällä, mutta katsojan harkintavaltaa suositellaan.

Traaginen onnettomuus tapahtui torstaina 31. elokuuta Huay Yai Roadilla Huay Yain alueella Banglamungin alueella, Chonburin maakunnassa. Poliisi, The Pattaya News ja pelastusyksikkö kiiruhtivat paikalle saatuaan hälytyksen onnettomuudesta kello 03.

He havaitsivat, että pronssinen Isuzu D-Max -lava-auto oli törmännyt paikalliseen lähikauppaan tien varrella. Myymälä ja auto vaurioituivat merkittävästi ja niiden ympärillä oli tavaroita ja autonosia.

Kuorma-auto oli myös vahingoittanut sähköpylvästä ja toista lähellä pysäköityä autoa.

Tiellä viranomaiset löysivät myymälän työntekijän Paisal Boonlertin, 54, eloton ruumiin. Toinen uhri, kuljettaja Jirameth Natthanithisin, 31, löydettiin kuolleena auton hylkystä.

Pattaya News haastatteli onnettomuuden silminnäkijää, Kritsada Thaewnachumia, 27. Hän kertoi, että hän huomasi kahden koiran jahtaavan toisiaan tiellä, kun pakettiauto saapui onnettomuuspaikalle suurella nopeudella. Kuljettaja väistyi yrittääkseen välttää koiria, jolloin kuorma-auto törmäsi kauppaan, jossa onneton työntekijä istui. Molemmat uhrit kuolivat välittömästi vakaviin vammoihinsa.

Poliisi keräsi paikalta CCTV-materiaalia selvittääkseen onnettomuuden lopullisen tarkan syyn. Ruumiit lähetettiin paikalliseen sairaalaan odottamaan hautajaisjärjestelyjä.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.