Pattaya City lupaa saada päätökseen tietyöt Beach Roadilla ja Second Roadilla ennen tulevaa sesonkiaikaa lokakuussa

Pattaya -

Pattayan apulaiskaupunginjohtaja Manoch Nongyai sanoi keskiviikkona 30. elokuuta, että kaupunki nopeuttaa Beach Roadin ja Second Roadin tietöitä saadakseen päätökseen ennen niiden suunniteltua valmistumisaikaa valmistautuakseen tulevaan sesonkiin lokakuussa.

Manoch vieraili molemmilla meneillään olevilla rakennustyömailla keskiviikkona tarkastamassa kahden kehitysprojektin edistymistä.

Beach Roadilla Manoch kertoi paikallisille tiedotusvälineille, että Pattaya City on kehottanut Beach Roadin kunnostushankkeen urakoitsijaa nopeuttamaan työtä, erityisesti asfaltin päällystämistä Beach Roadilla tien normaalin toiminnan palauttamiseksi. Tavoitteena on saada remontti valmiiksi lokakuuhun mennessä, jotta sen vaikutus kaupungin matkailualaan olisi mahdollisimman pieni, sillä lokakuussa alkaa matkailun sesonki ja viikoittaiset tapahtumat.

Manoch sanoi, että työntekijät työskentelevät joka viikko maanantaista perjantaihin. Hän sanoi, että vaikka toiminta Beach Roadilla keskeytetään lauantaisin ja sunnuntaisin lisääntyneen liikenteen vuoksi, työntekijät siirtyvät sen sijaan rannan viereisten jalankulkuteiden uusimiseen.

Samaan aikaan Pattaya Second Roadilla, jossa viemärijärjestelmän rakentaminen jatkuu, Manoch sanoi toivovansa hankkeen valmistuvan määräaikaan mennessä 20. syyskuuta. Jos näin ei ole, kaupunki ryhtyy toimiin projektin urakoitsijaa vastaan, hän sanoi.

Uusi viemärijärjestelmä ratkaisee tehokkaasti myös Soi Buakhao 15:tä vaivanneet tulvaongelmat, hän sanoi.

Manoch paljasti lisäksi, että viemärijärjestelmän valmistumisen jälkeen on tarkoitus maalata uudelleen pysäköintipaikat Second Roadin oikealla ja vasemmalla puolella.

Tämä palauttaa normaalit pysäköintiolosuhteet sallimatta pysäköintiä tien vasemmalle puolelle. Pattayan kaupunki tekee yhteistyötä paikallisen poliisin kanssa parantaakseen tämän rajoituksen täytäntöönpanoa, Manoch sanoi.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.