Kaksikerroksiset kaupunkikiertoajelut ovat nyt saatavilla Pattayassa

Pattaya -

Pattaya News on innoissaan voidessaan esitellä jännittävän kaupunkikierroksen, joka on räätälöity Pattayan kansalaisille ja turisteille, kaikki nykyaikaisessa kaksikerroksisessa bussissa!

Kierrokset alkavat Central Pattaya -ostoskeskuksesta, ja ne alkavat klo 9 ja päättyvät viimeiseen kierrokseen klo 00. Valittavanasi on kaksi reittiä – punainen ja sininen. Halusitpa sitten tutkia pysäkkejä tai ottaa maisemakuvia laivalla, kokemus on varmasti ikimuistoinen.

Punaista reittiä suosiville busseja lähtee tunnin välein, yhteensä 8 kierrosta päivässä, ja jokainen kierros kestää noin 1.5 tuntia. Aikataulu kattaa klo 9-00. Toisaalta Blue Route tarjoaa lähdöt muutaman tunnin välein, 4 kierrosta päivässä ja jokainen silmukka kestää noin 00 tuntia. Aikataulu alkaa klo 3, 2.5 ja 9.

Tämä seikkailuntäyteinen kiertue alkaa taskuystävällisellä hinnalla ja on täynnä erikoistarjouksia. Voit hypätä kyytiin ja pois rauhassa, ja sujuvan kokemuksen takaamiseksi erikoishintaiset liput ovat ostettavissa paikan päällä henkilökorttia esittämällä (thaimaalaisille). Kiertueella on myös kuulokkeilla esitettävä äänikierros useilla kielillä, kuten thai ja englanti. Kiertue vierailee useissa eri paikoissa ja paikoissa ja sopii erinomaisesti niille, jotka haluavat tutustua kaupunkiin ja nähdä, mitä sillä on tarjottavanaan tai saada maasta.

Aloita tämä merkittävä matka ja aloita päiväsi Pattayan keskustasta. Se on joka päivä saatavilla oleva palvelu, joka varmistaa, että et koskaan menetä tätä mahdollisuutta tutkia ja löytää Pattayan ihmeitä. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä puh./Whatsapp: +66 64 1811234, linjatunnus: @ebtp tai osoitteessa Elephant Bus Tours.

Nykyiset hinnat ja tarjoukset voivat vaihdella useiden tekijöiden mukaan.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.