Fire Guts Pattaya Condo, ei loukkaantumisia raportoitu

Pattaya -

Palo syttyi asuntokompleksissa Pattayalla tiistai-iltana 29. elokuuta. Henkilövahinkoja ei raportoitu.

Viisi paloautoa lähetettiin suosittuun asuntohuoneistoon Etelä-Pattayassa, Nongpruen osa-alueella Banglamungin alueella, Chonburin maakunnassa, eilen kello 8 tulipaloilmoituksen jälkeen.

Palomiehet evakuoivat asunnon asukkaat 24-kerroksisesta talosta. Sitten he suihkuttivat tikkaita käyttäen vettä hillitsemään 9. kerroksen huoneesta syttynyttä tulipaloa. Palo saatiin nopeasti sammutettua, mutta henkilövahingoista ei kerrottu.

Pattaya News haastatteli sairaan asunnon asukasta, 22-vuotiasta Yanwarut Buaratia. Hän kertoi asuneensa sen huoneen naapurissa, jossa palo syttyi. Hän huomasi savun leviävän koko lattialle. Tajuttuaan tulipalon hän ryntäsi saman tien alas paloportaat turvaan yhdessä muiden kanssa.

Sirikwan Kamkwan, 34, sen huoneen omistaja, jossa palo syttyi, ilmoitti, ettei hän ollut huoneessaan tuolloin. Hän sai puhelun henkilökunnalta ja ilmoitti hänelle tulipalosta ja kiiruhti nopeasti takaisin rakennukseen. Hän sanoi, ettei hän ollut varma, oliko hän jättänyt laitteita tai keittiötarvikkeita kytkettynä ja päällä vai ei.

Samaan aikaan palomiehet kertoivat tapahtumapaikan tutkittuaan, että tulipalo syttyi alun perin huoneen ulkopuolella parvekkeella sijaitsevasta pesukoneesta. He epäilivät, että palon syttymissyy oli sähköoikosulku.

Tapausta tutkittiin vielä lehdistöhetkellä. Huoneistokompleksin nimi salattiin lopullista tutkintaa odotettaessa.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.