Pattayan poliisi lisää rantapartioita ja kieltää alaikäisiä oleskelemasta klo 8 jälkeen

Pattaya -

Pattayan poliisi partioi Pattaya Beachillä puoli tuntia puolenyön jälkeen tiistaina 29. elokuuta puuttuakseen mahdollisesti väkivaltaisiin välikohtauksiin, joiden aiheuttivat ensisijaisesti teini-ikäiset.

Tarinan videoraportti löytyy täältä.

Pol. Pattayan poliisiaseman tukahduttamistarkastaja everstiluutnantti Pichit Chamhuab johti poliisijoukkoa, joka koostui partioviranomaisista ja erikoisoperaatioiden komentoyksikön upseereista, suorittamaan tarkastuksen ja etsimään lainrikkomuksia Pattaya Beachillä tänään rikoksen jälkeen. Äskettäinen ammuskelu, jossa loukkaantui kaksi nuorta teini-ikäistä Pattaya Beachillä.

Poliisi teki satunnaisia ​​tarkastuksia rannalle kokoontuneille teiniryhmille metallinpaljastimen avulla estääkseen heitä salaamasta aseita. He tekivät myös tarkastuksia löytääkseen muita laittomia esineitä, kuten laittomia huumeita. Pol. Everstiluutnantti Pichit kertoi Pattaya Newsille, että tämä tehtiin mahdollisten väkivaltaisten välikohtausten ja riitojen ehkäisemiseksi teiniryhmien keskuudessa. Lakirikkomuksia ei kuitenkaan havaittu.

Uutena sääntönä poliisi ilmoitti myös, että alle 18-vuotiaat lapset eivät saa oleskella ranta-alueella klo 8 jälkeen, ellei heillä ole vanhemman tai laillisen huoltajan seurassa. Jos alueelta löydetään tämän ajan jälkeen alle 00-vuotiaita alaikäisiä, heidän vanhempansa tai huoltajansa kutsutaan hakemaan heidät välittömästi, Pol. Everstiluutnantti Pichit sanoi.

Poliisi lisää partiointia rannalla varmistaakseen, että ihmiset noudattavat tiukasti tätä sääntöä.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.