Terminaali 21 Pattaya isännöi kulinaaristen ihmeiden "Street Food Street Fair -messuja".

Pattaya -

Terminaali 21 Pattaya on muuttunut kulinaariseksi ja ostoksien ihmemaaksi, koska siellä järjestetään upea Street Food Street Fair -tapahtuma, jossa on yli 70 herkullista ruokakojua ja lukuisia ostosmahdollisuuksia.

Pattayan terminaalissa 21 isännöivä Street Food Street Fair on massiivinen katutapahtuma, joka muuttaa maailmanluokan ostoskeskuksen kulinaaristen ja ostosherkkujen keskukseksi. Tapahtuma tarjoaa jännittävän sekoituksen maukasta katuruokaa yli 70 kuuluisalta katuruokakojulta ympäri Thaimaata ja tunnettujen kokkien kykyjä, luoden jokaiseen makuun sopivan kokemuksen.

Esiteltyjen osallistujien joukossa osallistujat voivat nauttia Inter Burgerin keittiömestari Nuengin kulinaarisesta taiteesta, maistella ZAPP EASY:n keittiömestari Kain valmistamia mausteisia herkullisia ruokia ja tutustua Chef Oilin valmistamiin äärimmäisiin lihapulliin. Kaiken kaikkiaan yli 70 myyntikojua, osallistujat varmasti tyydyttävät himonsa yli 500 erilaisella ruokalajilla.

Lisäksi tapahtuma tarjoaa eloisan tunnelman elävän kansanmusiikin esityksillä pitkin päivää klo 14, 00 ja 16. Tämä takaa mukaansatempaavan ja viihdyttävän kokemuksen kaikille osallistujille.

Tästä lähtien syyskuun 3. päivään asti Terminal 21 Pattaya on pakollinen kohde katuruokaa ja tutkimusmatkaa varten.

Kuva: Terminal 21 Pattaya Shopping Mall

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.