65-vuotias Chonburi-mies törmäsi auton voimapylvääseen

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya

Chonburi -

65-vuotias mies loukkaantui törmättyään autollaan sähköpylvääseen Phanat Nikhomin alueella perjantaiaamuna 25. elokuuta.

Onnettomuus tapahtui tiellä Koh Phosta Phanat Nikhomin alueelle Chonburin maakunnassa.

Saapuessaan pelastusryhmä löysi thaimaalaisen miehen, joka tunnetaan nimellä Mr. Wichai Chalong, 65, loukussa mustan Toyota Vigo -lava-autonsa hylkyyn, joka oli juuttunut tien varressa olevaan pylvääseen.

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya

Pelastusryhmä vapautti miehen autostaan ​​raskailla leikkuuvälineillä ja totesi, että hän oli kärsinyt leuan alta, niskakipuja, mustelmia selässä ja puristavaa tunnetta rinnassa. Hänelle annettiin perusensiapua ennen kuin hänet lähetettiin Phanat Nikhom -sairaalaan.

Paikallinen media haastatteli onnettomuuden todistajaa Somkiat Teerunia. Hän kertoi löytäneensä uhrin jääneen loukkuun autoonsa vasta onnettomuuden jälkeen eikä tiennyt, mistä se johtui.

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya

Poliisi keräsi todisteena CCTV-tallenteita tapahtumapaikalta. He sanoivat kutsuvansa uhrin haastatteluun, kun hän toipuu.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.