Brittiläinen transkoomikko Darcie Silver kuoli Thaimaassa

Thomas Sinclair, vieraileva kirjoittaja. Thomas on Pembrokeshire Heraldin toimittaja, joka löytyy täältä.

Darcie Silver, brittiläinen transkoomikko, joka tunnetaan komediallisesta loistostaan, joka esiteltiin arvostetulla Edinburgh Fringe Festivalilla vuonna 2019, on menehtynyt traagisesti Thaimaassa 35-vuotiaana.
Vaikka hänen aikansa meillä oli lyhentynyt olosuhteissa, joita ei vielä paljastettu, Darcie Silver jätti lähtemättömän jäljen terävällä nokkeluudellaan ja anteeksiantamattomalla huumorillaan. Hän kertoi kokemuksestaan ​​vuonna 2019 kertomalla tapauksesta, jossa häntä pyydettiin poistumaan liikkeen naisten pukuhuoneesta hänen henkilöllisyytensä vuoksi.

Hänen matkansa oli jatkuva taistelu transfobiaa vastaan, taistelu, jonka hän kohtasi rohkeasti.

Ennenaikaisen lähtönsä aikaan Darcie lisäsi taitojaan kosmeettisessa ja sukupuolen vahvistavassa sairaalassa Bangkokissa, jossa hän osallistui potilasyhteys- ja markkinointihankkeisiin. Kamol Hospital, arvostettu laitos, jossa hän työskenteli, välitti sydäntäsärkevät uutiset Instagram-viestin kautta synkkänä lauantaina (19. elokuuta).

Kamol-sairaala ilmaisi sosiaalisen median tunnustuksessaan syvän kiitollisuuden Darcien monipuolisesta panoksesta. Hän ei ollut vain omistautunut ammattilainen, vaan hän oli myös rakastettu ystävä, sisar ja myötätuntoinen sielu, jolla oli syvällinen vaikutus lukemattomiin ihmisiin. Hänen yhteytensä thaimaalaisen kulttuurin kanssa oli käsinkosketeltava, ja hän etsi usein lohtua ja inspiraatiota paikallisten temppelien rajoista, intohimoa, jota kunnioitetaan thaimaalaisen perinteen mukaisesti hänen hautajaisriiteissään.

Sairaalan online-kunnianosoitus Darcielle sisälsi koskettavia kuvia hänen hautajaisistaan, joita koristavat arvostavat viestit henkilöiltä, ​​joiden elämää hän oli koskettanut. Hänen opastustaan ​​ja horjumatonta tukeaan heidän henkilökohtaisten siirtymistensä aikana annettiin sydämellisesti kiitollisina.

Yksi Darcien merkittävistä saavutuksista oli hänen valloittava esitys "Tiedän, että olet, mutta mikä minä olen?", joka esiteltiin arvostetulla Edinburgh Fringe Festivalilla vuonna 2019.

Festivaalin Facebook-sivu jakoi synkät uutiset hänen kuolemastaan ​​muistuttaen hänen merkittävästä vaikutuksestaan ​​komediaelämään. Darcien toimikausi Brass Monkeyssa vuonna 2019 oli menestys ja ihailu, taiteilija, jonka valo loisti liian lyhyesti.

Transfobisten hyökkäysten ankaran todellisuuden paljastaneen tapahtuman jälkeen Darcie Silver kertoi avoimesti kokemuksistaan. Hän ilmaisi kärsivänsä jatkuvasta syrjinnästä ja huomautti, että transiksi oleminen ei ollut valinta vaan olennainen osa hänen identiteettiään. Haasteista huolimatta hän jatkoi äänensä löytämistä ja luottamuksen kasvattamista, mutta tällaiset takaiskut heikensivät hänen edistymistään.

TPN Media etsii lisätietoa Darcien kuolemasta.

Kamol Hospital sanoi: "Olemme surullisia voidessamme ilmoittaa rakastetun Darcy Silverin äkillisen kuoleman.

”Darcy ei ollut vain työntekijämme, vaan myös ystävä, sisar, suuri myötätunto, omistautuminen ja intohimo.

”Hän piti kovasti thaimaalaisesta kulttuurista, ja suurin osa hänen työelämän pakenemisestaan ​​oli omistettu rukoukselle thaimaalaisissa temppeleissä, minkä vuoksi hänen hautajaisiaan vietetään thaimaalaisen perinteen mukaisesti.

”Darcya tullaan kaipaamaan kovasti, mutta olemme varmoja, että hän on nyt yhtä kauniissa ja rakastavassa paikassa.

”Lento iloinen Darcy, oli ilo tavata sinut ja kiitos, että autat niin monia ihmisiä toteuttamaan unelmansa.

"LEPÄÄ RAUHASSA"-

Kuvat: Kamol Hospital.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/